Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Vladka19
ešte by som sa chcela opýtať,ak to nie je tajomstvo,teba operoval Mudr.Kačmár alebo Magdo alebo spoločne,resp.kto mal takýto zlý prístup k tebe a k problémom po op,v prípade ak nemôžeš na to odpovedať úplne chápem,a odpovedať nemusíš.

ivava

DNES SOM SEM ASI ANI NEMALA IST...same dobre info sa tu dozvedam...a co teraz v hlave otazka kam teda ist na pas alebo kam???niekedy je lepsie nic nevediet a riadit sa svojim pocitom...

Zuleko

Vladka19
Vladka písala som to tu viackrát,že to zväčšenie mi nechceli urobiť,takže sa nič s ničím nebije:-)A u žiadneho Červeňa som nebola.-))Dobre kašlime už na to,nerada by som tu rozpútala vojnu:-))))

Zuleko

Vladka19
Chápem tvoj postoj,nikoho neobraňujem,len hovorím,čisto za seba a svoju spokojnosť.A vidíš nechcem do toho rýpať,lebo nie je toto môj štýl,ale tiež sa na doktora Červeňa popísalo a povedalo toho dosť(o jeho alkoholizme) a ideš predsa k nemu.Samozrejme sú to všetko len dohady a vôbec to nemusí byť pravda.Jedno je však isté z mojej strany,nechcem tu rozpútať žiadnu vojnu,viem,ako mizerne sa musíš cítiť a preto,ti želám,aby ste spoločnými silami už s ktorýmkoľvek doktorom pre ktorého sa rozhodneš dosiahli pekný hrudník,s ktorým budeš spokojná.

Zuleko

Vladka19
Ja som v pohode,len z tvojho príspevku som to pochoila ako útok.Tvoja veta ,,tak táto veta má celkom dojala,, a ,,kto si neprežije nech nepíše,, nevyzneli priateľsky,kedže ja som o tebe nepísala.Ja som iný typ,možno to je na škodu,ale pokiaľ sa nepopálim na vlastných chybách idem ďalej.Vravím,ja som mala dobré skúsenosti s nimi preto na nich kydať nemôžem,chápem a rešpektujem,že ty si mala zlé a preto máš take stanovisko.

davidoff

a k doktorovi Červeňovi

keby sa mi to tu tak chcelo hľadať, tak to určite nájdem. Pred rokom tu tiež akási dobrá duša napísala o jeho alkoholizme, že zase pije a podobne........ Aj som sa s doktorom o tom rozprávala, teda lepšie napísané, spolu sme sa na tom zasmiali.
Závisť je strašne zlá vlastnosť. Baby nič sa nebojte, pred rokom to tu bolo tiež písané, teraz znovu a určite sa to tu bude ešte opakovať viac krát :))

Zuleko

Vladka19
Absolútne nerozumiem,tomu tvojmu príspevku.Ja som sa vôbec nevyjadrovala na tvoju adresu.Spomenula som tam tvoje meno niekde???Napísala som akurát,že sa popísalo na Chirmed toho veľa.TO JE VŠETKO!!A ja som celý čas v tom príspevku hovorila o sebe a nenarážala na NIKOHO,ani na teba.Áno som spokojná s ich prácou a išla by som tam ZAS.Ak by som s ich prácov spokojná nebola tak by som tam nešla...HOVORILA SOM celý čas o sebe a nie o tebe...Myslím si,že človek ak je s niekým spokojný tak si môže dovoliť napísať,žeby tam šiel opäť.Ak by som s niečím/niekým spokojná nebola nešla by som tam.Takže treba poriadne čítať,ja som svojím príspevkom nenarážala na teba absolútne.pekný večer!

davidoff

ja som tiež hrdá "Červeňovka" za chvílku to bude rok, teším sa na ročnú kontrolu a som šťastná že som si vybrala správneho doktora, či už sympatiami alebo charizmou. Mne sadol ako človek a to je hlavné :)) Držím palce všetkým čakatelkám :) Musím už pridať nejaké fotky, aj keď nič sa nezmenilo, všetko je ukážkové ako má byť :)

Zuleko

Ja si myslím,že človek už na konzultácii musí vycítiť od doktora,či mu bude dôverovať a zverí sa mu do rúk alebo nie.Je to akýsi vnútorny pocit.Nechcem sa opakovať,ale vravím,žiaden doktor nie je neomylný.Každá jedna ide s tým na OP,že sa nič u nej nestane.Ale predom sme upovedomené o možných následkoch,s ktorými treba rátať.Osobne si myslím,že tie keci ohľadom toho alkoholizmu sú nadnesené a pokiaľ niekto nemá 100% niečo overené neverím význam toho to ďalej šíriť.Možno Vás to preto vystrašilo pretože doktor Červeň sa považuje za špičku a nie sú s ním spájané pokazené operácie,ale určite ich má aj on.Ale,čo sa týka toho alkoholizmu,to je podľa mňa blbosť.Takže dajte na svoj vnútorný pocit.Uvediem len na svojom prípade,aj na Chirmed sa popísalo toho kopu.Ja som tam bola operovaná a šla by som zas a zas a zas.Lebo majú moju dôveru,som s ich prácou spokojná,takže neváhala by som sa im do rúk zveriť opäť.Takže milé čakateľky Červeňovky,hlavu hore,žiaden strach a choďte si po svoj vysnívaný dekolt!!!:-)))))