Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

tobian

to som rada, že som ťa nedoplietla, je tu mnoho báb a tiež sa mi to dakedy už pletie...no veru boli modré,žlté, jeden väčší ako druhý,také všelijaké sa mi zdali divné, ale vravím, už sa veľkosťou vyrovnali čoho som sa bála najviac, modriny ešte mám ale len trošku po bokoch pŕs,rany sa pekne hoja a keďže som už 100x prešla celú galerku,tak viem že po opke sú tie prsia všelijaké ale ako baby postupne pridávajú fotky po čase,tak sa krásne tvarujú a už sa aj mne tie moje zdajú pekné, hoci ešte budú chvíľu "dozrievať" keď však porovnám pred a po,tak neni o čom...

tobian

february
nie veru nic si nepoplietla a aj sa veru cudujem,lebo je tu toho tolko,ano ja idem tyzden pred vianoc.tak darcek bude,asi si potom lahnem pod stromcek a dam maslu aj na kozy aj na nos :-)
dufam,ze ma ta sranda neopusti a veru o silikonoch nech si vravi kto co chce
a preco si si poplakala,vylakali ta modrinky,cii..?

february

ewel
no náš doki tam nebol,niekam súrne musel odcestovať tak stehy vyberal dr.Kováč, ale tiež veľmi zlatý...odporučil mi kúpiť si silikónové pásky a gel,jazvy mám pekne uzavreé, tak kombinujem, na deň dávam na 12hodín pásky a potom večer zase na 12hodín gel, vždy poumývam slabším mydlovým roztokom keď mením a prská ponatieram lioton gelom, to mi síce nekázal ale baby tu radili,vraj je dobrý aj heparoid gel, to som zase čítala na omlazení.cz, ja to robím takto..

kejtrina

:)
no veď uvidím ako dopadne posledný verdikt v MT - ani nejde o veľkosť ale konečný dojem a podľa toho možno navštívim aj tú BB - len fakt že do januára sa mi ani nechce čakať v zime je veľa roboty...

...baby a to keď je čakačka na konzultáciu do januára, čakačka na operáciu je potom koľko?

february

tobian
teraz mám kontrolu 18.9. to bude skoro 5 týždňov po,ale letí to teda.neboj aj Ty sa dočkáš, veď akonáhle začne september už sú tu vianoce a ty to máš myslím dakedy v decembri ak som to nepoplietla, tak budeš mať darček pod stromček :)
No či som spokojná, ako sa vraví "nechváľ deň pred večerom..." S klinikou max spokojná, s prístupom,starostlivosťou...a s prskami?,veru keď som si ich prvýkrát videla aj som si poplakala, ale babulky tu ma ukľudnili a mali pravdu,modriny sa pomaly vytrácajú,asymetria sa stratila a trpezlivo čakám kým sa usadia a začnú mäknúť,viem že to chvíľu potrvá ale veď čakala som celé roky :) teším sa z nich!
Aj Tebe želám aby Ti to ubehlo a bola spokojná aj s prskami aj s nosom,rozhodne to každej babe ktorá trpí týmto komplexom ovplyvní kvalitu života, nech si vraví o silikónkach kto čo chce :D