Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

febrary

dakujem za rady, určite si ich kupim aj ja, myslím že to je lepšie s tými naplasťami, ved ked už som vyhodila tolko prachou za opku, tak už ma asi nič neprekvapí :))

february

ewel

no môžeš si ich objednať aj z internetu,dodávateľom je siklienka, klikni si na net- jazvy.sk a tam máš celý sortiment,aj zoznam lekární kde sa dajú kúpiť
netvrdím, že bez nich sa jazvy krásne nezahoja, to mi len doktor doporučil a ja som poslúchla, určite to nie je povinné, len si sa pýtala ako sa starám o prská :)

kvet11

ewel

mna tie moje moc ešte nechcú poslúchať ale nevadí všetko má svoj čas ja stále hovorím :))
foto ešte som nefotila keď sa j odopnem tak sa snažím čo najrýchlejšie vrátiť do tej podprdy tam je tak bezpečne :))

lucia3110

tak už máš svoj deň D pred sebou ja som tiež nepociťovala nejaký strach len asi moje telo to cítilo a ostala som už potom taka nesvoja večer a nemohla som už ani len vodu dostať do seba a keď som prišla na kliniku tam sa to tak rýchlo zbehlo ani neviem ako a už aj som bola na operačnom stole....
prajem ti nech všetko dobre dopadne a aby si to zvládala čo najlepšie a nech sa rýchlo zotavuješ a tešíš s nových pŕs :))

ewel007

february

oki tak namierim priamo do DAMI :)
a myslíš že v iných lekarňach su drahe či aj tam si dosť platila, kolko ?

february

tobian

no veď na jar už budeš aj Ty frajerka a v lete v tielkach,šatočkách a plavkách...ojojóóój :D

ewel

veď keď pôjdeš na stehy tak Ti povie ako sa máš starať ďalej...mimochodom tie silikonové plátky sa dajú kúpiť v NR len v jednej lekárni -DAMI, oproti nemocnici,aj to len jeden rozmer a inak na objenávku a sú dosť drahé...

tobian

february
ta zmena velkosti je asi aj nezvyk,vsak
ale udomacnia sa a bude dobre,veru len nech dozreju a po zime na jar uz ani nebudes vediet ako si trpela a obavala sa vysledku

kejtrina

jeeej ewel si zlatá, Ď.
tento týždeň sa však konečne dohodnem v MT, tak ak by čosi, dám Ti vedieť...a ty si pred operáciou?
Tebe to neponáhľa?

february

ewel

lioton gel je na opuchy a modriny,krvné podliatiny...aj heparoid to isté a tie pásky hydratujú jazvovité tkanivo a zabraňujú tak zhrubnutiu jazvičky...