Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

ewel
no ved toto kazdym dnom dufam ze konecne zacnem odpuchat a nic, som z toho na infarkt ja viem ze by som mala byt trpezliva ale ja nieeeeesom :-)
a to tvrdnutie ked mi tvdlo brusko v tehotenstve tak som myslela ze to maternica ale tvrdne teraz :-)

ewel007

cleopatra

no moja ty si dnes aka si rozlietana :))

pretoto som rada, že tu mam parťačku, s kým môžem porovnať, ja sa moja citim presne rovnako a aj to tvrdnutie a tiež som myslela že po tých dvoch týždnoch to bude už ine..ešte že sme na md :)

cleopatra123

ewel
no moja ja som dnes doobeda varila, potom som s malym pospala po pol stvrtej, isli sme na nakup do teska, potom som isla k mame na navstevu a mam teda dost :-)
ale inak zajtra mame dva tyzdne po a ja som cakala ze sa budem citit komfornejsie stale citim kedy tedy taku rezavu bolest, aj tvrdnutie a neviem chodit vystreta

ewel007

kvet

moja ty si budeš tie naplaste tiež kupovať však? ved ideme rovnako na stehy, mohla by si mi potom napísať ako sa volaju tie naplaste, kedže je dosť velký finančný rozdiel :))
no hej ja som bola dnes na prechadzku, lebo už mi doma hrabeee..
a kedy sa chystaš pracovať?
naša cleopatra je dnes kde, výletuje ? :D

kvet11

ewel

pravá poslúcha len tú ľavú nemôžem ešte toľko dvihnúť ako pravú tak postupne ju cvičím :))
ale už by mohla byť v pohode lebo ja už chcem šofééééééééérovať už ma poráža od nudy :)))

moja kamoška si tiež kupovala náplaste na jazvy len už nevedela ako sa volajú tak mi povedala do ktorej lekárne mám ísť a ž jeden ten plát stál 2€ som bola prekvapená lebo že tiež jej kázali neh si kúpi také drahé a v lekárni jej povedala že dobré su aj tie a bola spokojná

angie77

Lucia3110

držím na zajtra všetky palce, nech to máš rýchlo za sebou, bezproblémové hojenie a len radosť s nových prsíčok :)

potom nám daj vedieť čo ako, budeme čakať

Lillyen

AHojte baby.....citam vase prispevky uz dlhsiu dobu. Chcela by som sa opytat, ci najodou nemate nejake skusenosti s fakultnou nemocnicou v presove. MAm tam dohodnuty termin na 10teho....len by som chcela vediet nejake skusenosti
vdaka

february

ewel

ja používam obyčajné detské mydlo, alebo môžeš použiť antibakteriálne napr.dettol, umyje sa jazva aj náplasť pred opätovným nalepením,tak píšu v návode a ten gel nie je len na modriny,ale aj na opuchy a to má po opke asi každá kočka nejakých pár týždňov, 30g lioton stojí cca do 5eur,ten dávam,lebo baby tu s tým majú dobré skúsenosti