Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivava

laila
ako najskor mi chcel dat vysoky profil...ale ja sa nejak toho vysokeho bojim...tak a potom ze stredny ES ale meral meral a zistil ze stredny ES je sirsi tak rozhodol nagor...mam dost siroky hrudnik...ale ja este pred operaciou pojdem za doktorom upresnit si vsetky moje otazky a velkost....

Lucia83

Mravcadlo

Cena 3150. V tom cena implosov, robota, predoperacne , podprda a 2 dni ubytko. No a implose mentor, vysoky profil, slzickovy tvar. Velkost 390-440ml na stole sa rozhodne ktore lepsie sadnu.

Barbarella

ivava

ďakujem...ešte som zabudla napísať, že vysoký profil...odkonzultovali sme to všetko naraz, akurát doktor vravel, že keby som so sebou mala fotku nosa, že by mi lepšie vedel ukázať, že čo s ním bude robiť, ale neva, dôverujem mu, viem že má skvelú prácu...cena prsia 2500 a nos 1000 € cca...
oki...určite sa ozvem :-)

[zruseny15]

Podľa čoho dáva dr. Červeň značku implošov? Ivava ty budeš mať nagor a ostatné čo píšu ES. Je tam nejaký rozdiel? Mne na konzultácii bolo povedané že to je všetko to isté, len iná značka.

ivava

Barbarela
Tak drzim paste na utorok...neboj budes rada ked to uz budes mat za sebou...drz sa moja...inak aj ja bude mat ale360 okruhle a stredny profil Nagor...a nos pravdepodobne pojdem tiez...mala si nejaku extra konzultacku aj na nos??? kolko si platila dokopy???potom sa urcite ozvy ako sa citis som zvedava...
bimbi
a ako v BB je lacnejsia opka ako v Pezinku???o tom ja nic neviem teda...

Barbarella

laila

sama a bolo to úplne v pohode, moju praktickú lekárku mám veľmi zlatú a internistka bola tiež v pohode...trochu som mala obavy z toho, že aký bude ich prístup (myslím z morálneho hľadiska), ale nič...všetko v poho...výsledky ok, tak je fajn...