Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gabbyy

Baby mne kamosku zoperoval cerven po pracovnej dobe.. Za 300 extra.. Bolo to uz davno Aj som sa chcela opýtať ale povedal že termín dáva sestricka a ta povedala jún.. Kebyze viem tak sa dohodnem hne s doktorom. A teraz uz ťažko kedže áni na maily neodpoveda on. Inak baby ktorým Vám navrhol gulate ? Ja mám po 3 porodoch, prsia malé myslela som že mi návrhne anatomy, ale in nie okruhle a k tomu 400mla vysoky profil.. Bojim sa že zo bude moc.. Taktiež mi dal eurosililony, nedal mi na vyber.. Mám 173cm a 55 kg

kvet11

cleopatra123

musiš si hovoriť že nič vážne.... bože inak mne už začína hrabať už sa pozorujem stále že ako vyzerajú a tak.... a teba už vôbec nebolia prsia,či??

kvet11

Henry7

ahoj myslím si že po dvoch týždňoch nebudeš môcť nastúpiť do práce, keďže robím niečo podobné ako ty budem 22.9. mesiac po opke a ešte nemám odvahu ísť pracovať. používame pri práci hlavne ruky a nechcem nič riskovať a radšej počkám.neviem si predstaviť že by som musela tlačiť rukami o niečo lebo ľavý prsnik ma ešte pobolieva....
ale každý organizmus je iný a možno budeš môcť pracovať aj skôr ako ja

cicimici

Lucia3110

ahoj tak uz mas pekny kus za sebou :D no co?uz ste si na seba zvykli?:)a uz by si teda ozaj mohla dat aj fotky ja by som velmi rada videla..tak sup sup :D dufam ze ti je kazdym dnom lepsie a lepsie..

barbarella

ahoj mohla by si mi prosim napisat tvoju vysku a vahu lebo ja sa rozhodujem medzi 325 a 350 tak by sa mi to hodilo..dakujem..za chvilonku uz aj ty budes na brehu prsatic..tesim sa s tebou a drzim palce..

kvet11

smalfot

každý ma ine ceny ja som za guľaté platila zo zľavou 2550€ zo všetkým aj s predoperačnými na klinike inak by ma stáli 2850€. kamoška platila za anatomické 3500€ tak to je už tiež dosť veľký rozdiel a nebola ani na súkromnej klinike len v obyčajnej nemocnici...

nikolla25

niekde som čítala že po kojený počkať aspoň 6 mesiacov ale každý lekár ma nato iný názor a detičky ešte nemám tak ti neporadím :)

smalfot

Baby, tých 3.150€ je dosť veľa,nie? To je aj s modeláciou? Ja idem v BA a cenu mám 2.830€ - v tom mám kvapkovité imploše a aj podprsenku a všetky kontroly.Tých 300€ je pekný rozdiel...

[zruseny15]

ivava

Aj ja sa trochu obávam toho vysokého. Lenže ja som sa na to ani nepýtala keď som tam bola a potom som zistila podľa toho čo mi napísal že je vysoký. Ale už sa mi tam nechce behať, nechám tak ako on navrhol.