Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

iwon

Chod na stranku siklienka.sk a tam si najdes podla cisla sky profil ti dal aj vsetko.ja mam 173cm a 54 kg a tiez mi navrhol 400vky.

nadranka

gabbyy

Ja mám výšku a váhu ako ty. Pod prsiami 75, cez 84. Povedal, že si budem kupovať C košík. Pooperačnú mi tiež napísal 75C. Ani mne nepovedal nič o profile. Zistila som si potom sama v Siklienke, že je vysoký. Navrhol mi presne to čo tebe, aj veľkosť aj všetko.

gabbyy

dakujem mahulienka, skusim ale zijem v uk tak neviem ci sa mi tam podari dostat okolo vianoc,kedze maju terminy aj na konzulku uz plne do februara

gabbyy

a dal vam baby na vyber implose? teda znacku a typ? mna sa na to nepytal vobec, rovno napisal eurosilikon a myslim tie soft

mahulienka

gabbyy
dakujem, mam170cm a 52kg, teraz nosim podprienku 70D, a pooperacnu som mala 75B:). Pri tvojej vyske tie 400 urcite nebudu velke neboj, ja by som dala aj vacsie:)))

gabbyy

a dal vam baby na vyber implose? teda znacku a typ? mna sa na to nepytal vobec, rovno napisal eurosilikon a myslim tie soft