Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

tomyum1

tak už to máš len za pár aké máš pocity tešíš sa?? Veľa báb čo čítam pred opkou majú taký problém ako ty to asi už zo stresu na všetky lezie choroba mňa zas bolela ladvina ale naštastie to prešlo...

a aké budeš mat implantáty a ak smiem vedieť koľko ta to bude stáť?

ta moja kamoška vravela že on za deň vždy operuje len dve kočky tak jej to aspoň on vravel...

v Avelane je to super vôbec som sa necítila ako v nemocnici prijemné prostredie aj personál je veľmi milý, chcela som ísť radšej na súkromnú kliniku a keď som našla Avelane hneď sa mi pozdávala a aj referencie na doktora Mládeka a tiež sa mi páčila jeho práca zatial neľutujem tak dúfam že sa to do buducnosti nezmení :))

tomasova

Lucia83
stale som sa ho vypytovala na vsetko co ma napadlo,ale som rada ze sme sa zhodli na tom tvare aj velkosti a ze mi netlacil a nepredsviecal o niecom inom...a ty mas aky ten tvar a velkost???

tomasova

Lucia83
maju pekne ceculy,a na fotkach mi nepridu dake velke..aj petulielienka ma prekrasne..take by sa mohli podarit aj mne

tomyum1

Kvet

Mam termin opky 24.9. videla som dokimu v kalendari ze ma v ten den len mna a este jednu babu, mozno budeme aj spolu ny izbe...

Ide na mna nejaka viroza uz druhy den ma skriabe v krku, davam si tantum verde, echinaceu, bojujem, nechcem posuvat termin opky... V piatok mam predoperacne vysetrenie, snad budu vysledky ok.

Pozerala som na nete kliniku avelane, vyzera to tam nadherne, radost si tam polezat:-)

Lucia83

Tomasova

Lutovat nebudes urcite moja, velkost super ako pre teba. Si vysoka a key si si dala menej budes chciet reopku :-)). Neboj bude to super. 400 neni ak vela. Mrkni baby co boli u neho napr ewel ma 500 a je to pohoda akurat. Kvet neviem ci nema 400 bola tiez u neho. A tiez super. Skoda ten terminik, ale neva aspon ti budem pisat ake to jee, pripravim ta.
Takze pracicka sa ti tiez pacila a mala si aj otazky na neho?

tomasova

Lucia83
dam si pred.op. tam nech nebeham po celo okrese.uz som dala aj zalohu tak to mam iste.a ukazoval mi asi dve kocky na fotaku co maju asi taku velkost...tak dufam ze som si vybrala dobre a nebudem lutovat.

gabbyy

Nadranka Zaujimave mne pooperacnu 70D ale Aky kosik Potom nedodal :-( neviem zbehlo to rychlo a nebol moc zhoviercavy asi mal blbe den. Iwona Ano k cervenovi
Ewel Dakujem ja som ma Jednej bola v piatok a na druhu by som sa rada dostala v Decembri ked budem doma I ked neverim ze bude Nieco volne. Skor by som brala termin na opku ten nemas?dakovala :-)

tomasova

Lucia83
pocity super.tesim sa strasne.a budem mat tie gulate vysoky profil.a hned som sa tlacila na ten tvoj datum ale vraj oktober ma uz plny tak idem 19.novembra ale keby mu niekto vypadol tak ze cinkne.