Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

Lucia83
ahojky.aj ja mam uz sono hotove..uz len tie predoperacnee.a tam co vsetko nam budu robit??skoda ze nejdeme spolu:::::::::

Lucia83

Chiquititaa

Ahoj no drzim ti palce velmi, vset bude super, pospis si dobre a zobudis sa ako prsana:-).
Inak s tym malym to bude zaberak a muz si ho nemoze zobrat so sebou do roboty??
To budes este dost ubolena. A kam ides? K Minaroviechovi? Kolko so cakala na opku u neho ?

Lucia83

Tomasovs

Ahoj vcera som uz bola v risi snov.
No tak mne tiez pocas opky vyskusa ktore sadnu lepsie bud 390 alebo 440 ml, vysoky profil ,slzickove. Teraz som pozerala na. Moju foto, katastrofa, je to tak aokeby som mala o dve cisla jeden vacsi :-))
Pisala som si s jednou babou co u naseho bola uzavno a je velmi spokojna snprsiami. Poslala mi foto a su pekne. Inak ja som pri tych otazkach ani nepozerala fotky u neho ale sak tu ich mozem pokukat.
Inak dnes som bola na sone prsnikov. Vsetko super, takze pohodicka. Uz led vydrzat do toho 29- teho.

chiquititaa

baby ja idem zajtra na 8 mu myslite na mna !!!!!!!! kedy ma asi tak zacnu operovat netusite ako to chodi ? boze nech uz sa prebudim zacina ma boliet brucho nervozita :-))
a zla sprava je ze v piatok co mal muz dovolenku musi do prace na par hodin dufam ze si hned stichy potrham pri mojich detoch jedno ma 20 mesiacov :-((
ach jo...

tomyum1

Kvet11

A ty mas kolko ml gulate alebo anatomicke implose? A vysku a vahu a obvod pod prsiami?

Ja mam 170 cm a 55 kg a pod prsiami 70 cm.

Dakujem :-)

tomyum1

kvet11

Uz mam stres z tej operacie, lebo si cca pamatam z prvej opky co ma caka, teda najhorsie su tie prve dni po... a to som mala (mam) implose pod zlazou lebo pred 12 rokmi sa tak vacsinou davali a teraz idem mat pod sval co vraj este viac boli... a dlhsie trva rekonvalescencia... mam 2,5 rocneho syna tak mam stres hlavne z toho ako to s nim zvladnem, chcela som ho dat aspon na tyzden k babke, ale muz ze nie, on sa o neho postara... no.... nevidim to velmi ruzovo... hlavne maly je na mna dost naviazany, je taky ciciak...
implantaty budem mat mentor anatomicke 375 a 420 (cena komplet 3500) lebo mam asymetriu tak snad sa to dorovna. povodne ta asymetria nebola taka viditelna ale po kojeni sa zvyraznila. inak na fotke prsia vyzeraju ovela horsie ako nazivo, na fotke vidno kazdy detail, ktory si v zrkadle ani nevsimnes... chcela som ist na opku do nemocnice, aj ked v sukromnych centrach je urcite vyssi komfort, ale v pripade komplikacie napr s anestezou je predsa len v nemocnici viac moznosti na riesenie...

odhadla som ze tvoja kamoska bola u toho isteho dokiho ako idem ja podla ceny lebo je asi najvyssia co som citala/pocula. ale aj to, ze v ba je najlepsi. tu na fore myslim ani edna baba nema prsia od neho, ci?

ten vas mladek co som videla fotky robi pekne prsia a ty ich mas tiez super, verim tomu, ze to tak aj zostane, a aj keby si planovala deti tak s implosmi prsia tak nepadnu ako bez, hlavne ked su pod svalom... niekedy ani netreba s nimi potom nieco robit... ja ich mam uz velmi dlho a pod zlazou, uz je nacase ich vymenit v kazdom pripade.

nikolet09

leeu9
ahoj, ja som bola včera na kontrole po 5 týždňoch od opky a som sa pýtala doktora či môžem spať na boku a povedal mi, že ak zacítim bolesť, tak radšej nech ešte spím na chrbte. Ešte som sa to neodvážila vyskúšať, ale čoskoro už určite hej, ale trocha sa aj bojím.

leeu9

Ahojte baby

prosím chcela by som sa opýtať tie ktoré ste už po operácii cca 2-3 týždne, že či ešte stále spávate na chrbte alebo ste už aj na boku...ja by som už velmi rada trochu na boku spala ale bojím sa aby sa niečo nestalo, niektoré ste písali že už na boku v pohode spávate a asi po kolkátich týždnoch? tak prosím dajte mi vedieť a dakujem velmi pekne
prajem pekný den každému a rýchle zotavovanie pre všetky ktoré to už máte za sebou :-)))

kvet11

Tomasova

ja mám 400 ml guľaté vysoký profil Mentor a vôbec sa mi nezdá že je to veľa keď poradil že aj 450 ml choď aj do väčších časom sa ti bude máliť :)) ale ved doktor rozhodne počas opky určite správne ja som mala mať 375 a počas opky mi dal 400ml a som rada že sa tak rozhodol :))