kvet11
Uz mam stres z tej operacie, lebo si cca pamatam z prvej opky co ma caka, teda najhorsie su tie prve dni po... a to som mala (mam) implose pod zlazou lebo pred 12 rokmi sa tak vacsinou davali a teraz idem mat pod sval co vraj este viac boli... a dlhsie trva rekonvalescencia... mam 2,5 rocneho syna tak mam stres hlavne z toho ako to s nim zvladnem, chcela som ho dat aspon na tyzden k babke, ale muz ze nie, on sa o neho postara... no.... nevidim to velmi ruzovo... hlavne maly je na mna dost naviazany, je taky ciciak...
implantaty budem mat mentor anatomicke 375 a 420 (cena komplet 3500) lebo mam asymetriu tak snad sa to dorovna. povodne ta asymetria nebola taka viditelna ale po kojeni sa zvyraznila. inak na fotke prsia vyzeraju ovela horsie ako nazivo, na fotke vidno kazdy detail, ktory si v zrkadle ani nevsimnes... chcela som ist na opku do nemocnice, aj ked v sukromnych centrach je urcite vyssi komfort, ale v pripade komplikacie napr s anestezou je predsa len v nemocnici viac moznosti na riesenie...
odhadla som ze tvoja kamoska bola u toho isteho dokiho ako idem ja podla ceny lebo je asi najvyssia co som citala/pocula. ale aj to, ze v ba je najlepsi. tu na fore myslim ani edna baba nema prsia od neho, ci?
ten vas mladek co som videla fotky robi pekne prsia a ty ich mas tiez super, verim tomu, ze to tak aj zostane, a aj keby si planovala deti tak s implosmi prsia tak nepadnu ako bez, hlavne ked su pod svalom... niekedy ani netreba s nimi potom nieco robit... ja ich mam uz velmi dlho a pod zlazou, uz je nacase ich vymenit v kazdom pripade.