Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

v girl

skoricka
dakujeeem :) myslis,ze budu okruhlejsie? ja neviem..ani v nich nevidim rozdiel zatial :D a predsa si ich fotim schvalne..som zvedava po akom case ich budem vediet dat v podprsenke trosku blizsie k sebe :D

tomasova

Lucia83
mam priatela,sme spolu asi jedenast rokov a ako kazdy chlap nebrani sa velkym prsiam,a povedal sam dokimu ze nech mi tam hned da tie vecie nech za rok neotravujem..ha ha ha

tomyum1

Kvet

Uz 12 rokov mam spravene prsia. Neviem kolko mam ml lebo klinika kde mi to robili uz neexistuje a lekar ktory ma operoval robi inde a k dokumentacii nemam sancu sa dostat. Viem len ze mam implose pod zlazou (teraz pojdu pod sval) a su to anatomicke mcghan, tento lekar pouzival len tie. Vtedy sa este nedaval ten pas. Takze teraz ani neviem posudit ci budem mat vacsie a ak ano o kolko... Lebo aj budu inde ulozene a to tiez inak ukaze. Doki ma pomeral a povedal 375 a 420. Tak mu verim ze to ma v oku. Tvojej kamoske kolko dal nevies? Myslim ze on nerobi velke prsia lebo chce aby vyzerali prirodzene, preto aj pouziva takmer vyhradne anatomy.

Zavidim vam baby z avelane ze ste sa na klinike tak stretli partacky...

pagy

Baby ďakujem Vám,

iwon, cicimici
Veľkosť implantátu mám 290ml. anatomické, vysoký profil. Moja výška 164cm, váha 48 kg. Jedná tá čierno/ tigrová podprsenka je mierne vystužená no to je aj jediná. Vystuženým sa už pri kúpe radšej vyhýbam, predsa len nech dekolt nepôsobí vulgárne.

skoricka
Na foto mi prídu väčšie ako v skutočnosti. Možno je to aj tým, ako ty vravíš, že som chudučká.

ešte raz ďakujem. :)

kvet11

tomyum1

ty už máš aj asi natiahnutú trochu kožu tak možno to nebude až také strašne kamošky čo mali natiahnutú tak to úplne super zvládli ale teš sa že budeš mať krásne nové prsia :))
neter ma tiež cez 2,5 roka a vysvetlili sme jej že mám bolačku tak nemôže sa po mne škrábať a potom mi krvácala rana s drénu a videla ako mi to sestra prelepuje a že čo to mám tak sme jej povedali že to je tá bolačka a odvtedy v pohode iba sa sem tam opýta "ešte máš bolačku?" :))

a ty už máš koľko rokov spravené prsia??

ja som sa ani nespýtala či ich po rokoch treba meniť ale aj tak si myslím že je to individuálne a nemohol by mi dať doktor presnú odpoveď...

ta moja kamoška vravela tiež čo ty že je Minarovjech v BA najlepši a preto aj najdrahší a že dáva celoživotnú záruku keby sa niečo stane reopka je zadara...

mám mentor guľaté 400ml VP pod prsiami mám 72cm výšku 168 a váha 62 kg

nikolet09

leeu9
vieš čo, trocha som si už zvykla, ale ráno sa dosť skoro zobúdzam, lebo ma svŕbi zadok :D, tak niekedy vstanem a prejdem sa a potom si zas ľahnem...a vankúš mám už len jeden, z postele už v pohode vstanem :) ja už aj cvičím, ale len nohy a dolné brucho...vrch môžem až o mesiac :/