Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

cicimici

daakujem :) no brala by som vacsie, no ked sa nedalo tak sa nedalo :)) vidiet ze mam trosku asymetriu, na foto to vidno viac ako nazivo, mala som aj pred operaciou..

tomyum1

Lucia83

Jasne, na fotke vidno vacsi rozdiel nez je v skutocnosti, ja tu mam otrasnu fotku lebo som sa cvakla sama a je zblizka, inak nevyzeraju az tak hrozne...

Idem k minarovjech. Ako sa to blizi, stres sa zvysuje...

V piatok budem mat vysledky predoperacnych a ak bude vsetko ok a neochoriem od stresu v pondelok idem na to...

cicimici

Lucia3110

jeeeej moja keasne a nadherne prska ti pan doktor vycaroval..klobuk dole..no vidis a uz teraz ako super vyzeraju pockaj este o par mesiacov to bude dokonalost sama;))a podla mna su aj dost velke..

pagy

tvoje prska sa mi tiez velmi pacia naozaj velmi prirodzenea pritom na 290ml sa mi zdaju aj dost velke..ty nosis vystuzene podprdy?a mohla by si mi prosim pekne napisat aka si vysoka a kolko vazis?dakujem a este raz chvalim :))

leeu9

nikolet09

dakujem pekne, a tebe sa ako spáva na chrbte?bývaš ešte stále podložená vankúšmi alebo spíš normálne len pod hlavou maš jeden vankúš, ja som ešte stále podložená, ale ide mi to na nervy pomaly, lebo si nejako neviem zvyknúť :-(

Lucia83

Tomyum1

Ahoj dava mi rovnake, mam tam rozdiel medzi prsiami ale nie taky ako mam v galerke. Blbo som sa cvakla, mala som jednu ruku dole.
Ty ides ku komu?

Tomasova

No skoda ze nejdeme spolu. Predoperacnych sa neboj ja som bola vo february na mandliach mi vyberali v ceľkovej narkoze tiez a pohoda som si dobre pospala, ale neboj na stole som sa pytala anesteziloga ze ci sa prebudim. To iba odoberu krv , ekg uzbsom tii to pisala tusim.
A ms muza alebo priatela? Co ti povedal na velkost?

tomasova

Lucia83
tie fotky co on ukaze su nic oproti nasej galerke.v daka nej som si presne upresnila co chcem a co sa mi paci:je to super

tomasova

kvet
prekrasne prska naozaj....snad aj moje take budu.a nebol to sok z takych malych take obr???kedy si si zvykla???a ozaj co okolie??