Aký je váš názor na vyššie uvedené veci? Pomohol vám s tým niekto?
Porobenie, kliatba, urieknutie
tam sa pise ze by si mala ist do kostola a poprosit knaza za odsluzenie Eucharistii.ja nie som niejaka pobozna ale nech si nazor urobi kazdy sam.
AGAVEN
mas cistu pravdu,nepomozu pretvarky atd.a ako pises pretvarka tak trva 2-4 dni a koniec a zasa nanovo,ved to mam vyskusane...snazila som jej vsetko odpustit,ako na man nadavala ako sa chovala k synovi,ale ona si toho vobec nevazila a trvalo to chvilu a zasa zacala...taky clovek sa nikdy nezmeni...
SOFFA
a ako mam pretrhnut to puto medzi nimi?ved oni si ho pretrhli sami medzi sebou,tym spravanim ako sa k sebe spravali,preto od nej odisiel,len ona to nechce pochopit,ze na vine je ona a nie ja...lebo ona tvrdi,ze ja som ho zviedla ako zena...proste trepe somariny...len aby sa ona ocistila...
maria co ju odstrelis aby dala pokoj nie tam bude stale v kontakte aj on nej pojde stale taka ja som naj ty si len zena jeho akoby sa ubezpecovala ze ona ako matka je prva a ty druha tam nepomoze ani pekne sa s nou porozpravat ani vtieranie a pretvarka a ked tak na 4 dni potom zase zacne rypat ja som ti povedala lepie to cesto vymiesaj a zse je najmudrejsia a co zje sa to nejdes to vystavovat ale,,, su tam ta dennodene nie zlo hadka a v duhu nenavist atd... treba cistu a pokojnu mysel nie objacno jasno treba
AGAVEN a mas aj cenu kolko pytas?lebo ak mas dceru tak ja by som jej nieco uplietla,ak by si chcela...nejak by som sa ti urcite za to revanzovala,lebo vies,mne by sa velmi ulavilo,keby si mi pomohla ak je to vo tvojich silach...
ano haus ale to je slabe skusal si nie to ja neradim lebo je to slabota ja ked dam ano cer. snurku a idem do kina ja potom grcam tocenie hlavy ble slabota cise ze aj zabera ale zase ako na koho ale mi kecame nie o uriek. ale kliadbe to je silnejsie ak mas daru aj na to ja mam aj overenu na sebe a zacalo sa mi darit ako tym myslim viac ludi zien vinku sa prihovara mneej zabudam stracam ... nenej mi nicia co je moje atd...
dakujem velmi pekne CAJIK skusim sa na to pozriet...mas pravdu som vo velmi zlej situacii a nikto by mi ju nemal zavidiet...je to clovek,ktory si neprizna chybu a vsetko zvadza na mna mozno i keby niekoho zabila aj to by zviedla na mna...fakt je to sila,aky ludia mozu byt...tolko zla,kolko je v nej,ale hlavne ze chodi do kostola...
pre mariaa:v tej knizke co som spominala je ze musis pretrhnut puto medzi druhom a jeho matkou.lebo ti bude ublizovat aj nadalej.prve stadium je prosit Boha aby nas zbavil zleho.druhe stadium je prosit o odpustenie a odpustit druhym a hlavne sama sebej.tretie stadium je stadium obety a posledne stadium je modlit sa za potreby zivych.
nie to nie ten mooja je rada svecka a este cosi a este cosi .... a kedy to povies v akom dni a ci cez den nie tu radu nie ja viem iny a ako som si to tak mam lepsie len skoda ze až teras ked som upratala pivnicu a tam som si nasla tu knihu s radami nielen tymi aj co na vsi aj co na bradavice ... atd...
a nie je na to aj ta cervena snurka na ruke? odraza ludsku nenavist, zavist a urikenutie, nie?