Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Porobenie, kliatba, urieknutie

LadysFilth

Hypotéza Boha je nedokázateľná.
To je velmi diskutabilná téma...toto.
Nemáš nijaký priamy dokaz ,že to tak je ,alebo nie je.

johnyZ

A prečo by bol Boh nedokázateľný?! Veď na našej Zemi bol jeho syn, robil zázraky a dodnes o ňom majú "záznamy" tak Židia, ako aj Moslimi. Neviem, aký argument ešte treba?!

LadysFilth

Tak isto ako je nedokázatelné ,že existuje Boh, je nedokázatelné aj toto , tak neviem prečo sa tu vadíte .

johnyZ

Áno, máte pravdu. Pozitívne myslenie je dobré na to, aby ste nepriťahovali negatívnych ľudí. Ale už keď vás poznajú?! Psychický útok je silnejší než pozitívne myslenie. Jestvuje aj tzv. zrkadlová ochrana, ak po vás niekto vyslovene ide. Potom dotyčný/á bude bojovať sama so sebou:)

ele

Tieto hovadiny vymyslel clovek a jeho chora mysel!!! Nic take neexistuje. Existuje len sila mysle a pozitivnym myslenim dosiahnes pokoj duse a ked chces, aj zivotne uspechy! Na co si zneprijemnujete zivot s takymito hlupostami!

cajik

nie som "bosorka", ale myslim si, ze by mohlo pomoct, keby si sa sustredila na pozitivne emocie, na odpustenie, vysielaj k nej lasku v mysli, a uvidis ci ju to casom prejde alebo nie. alebo vazne vyhladaj niekoho seriozneho kto ti pomoze..ja som len amater :)