Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Porobenie, kliatba, urieknutie

[zruseny12]

AGAVEN
...mne raz jedna kocka poradila uz tu na zdravi cez mail,ze si mam pripnut zapinaci spendlik niekde na oblecenie,tak som jeden cas nosila...a na vchodove dvere dat ihlu...ze jej tiez jedna vestica poradila,lebo aj ona mala problemi...tak vyhladala vesticu a ona jej toto poradila,ale ci pomohlo to neviem...

agaven

ak si preklata musis kuzlo odvratit naspet ked tusi ze svokra ako som aj ja mala musi to dat na nu napet ale tak aby to neslo zase na teba lebo to budes ty myslou davat a modlitbou chapes maria .....

agaven

agaven 2@zoznam.sk no mam rady a pomoc sa da aj ukludnit telo ale v dnesnej dobe vsetko cosi stoji preto ja ties ažaž rady zadarmo nedavam ako aj vestenie cice nie ažaž sumu velku ale ako pisem aspon na cokoladu a kavku hihih ale su aj iny kaitan. vestice co to robia a ty pytaju sviac mozno oni ties maju nejake svoje rady .... kady ma take nejaká rady ja ich mam aj cez aniela aj cez neho ja licim deti od soplov a pomocou mojej jednej ruky ktora ma pali atd... preto deti tu mam ako vestenie rady zadarmo jednemu sa snzim uzka akosi zle pocuje a lekari sa na neho vykaslali ze to bude ažaž dokonca zivota atd.... modlitba aniel ruky robia svoje až na to ze sebe chrbat skoda ze nedociahnem a ked ich vykrucam tak skor mi zacnu trpnut hehe

cajik

maria, skus si nieco vyhladat na helar.wordpress.com

podla mna je to super stranka, su tam niekde aj diskusie pod clankami, mozno ti niekto poradi

inak neviem co ti poradit :( si v nezavideniahodnej situacii.. ale urcite existuje nieco (mozno nejake kuzlo, ritual), ktory ta zbavi negativnej energie ktora plynie od jednej jedinej osoby. urcite ! pohladaj na tej stranke co som ti dala, je tam toho veeela

cajik

agaven, a vies mna raz davnejsie napadlo, ze co ked mam aj ja take silne magneticke oci ?? co sa stane ak niekoho nechtiac urieknem ?? ze napr. vidim niekoho, komu sa podarilo nieco co ja momentalne nemam, a nezavidim mu, len mi pride tak trochu smutno ze aj ja by som to chcela (stava sa mi to len poslednu dobu, neviem preco...), a co ked tym toho cloveka urieknem ? :((((

soffa

akurat citam knizku...od Kenneth McAll-Uzdravenie rodovych korenov.Autor tejto knizky je psychiater ktory sa narodil v Cine a zil v Anglicku.pise z vlastnej praxe,a su tam take pribehy ze cloveku beha az mraz po chrbte.najdi si na martinuse tuto knihu a dozvies sa viac.fakt dobra knizka a nazor si urobi kazdy sam

[zruseny12]

CAJIK
...to som neskusala,lebo ked sa mi potom ta pani neozvala,tak som toho nechala,este mi kamoska dala tu svatenu vodu,ale zacala som pochybovat,ci je prava.../lebo kamoska je mrcha-prepac ,ze tak pisem,ale zistila som,ze o mne roznasa blboviny,takze som prestala verit,ze mi dala pravu svatenu vodu/a potom som toho nechala...
ja neviem ako sa mam od tej zenskej /druhivej matky/odputat,pretoze je to velmi zla zena a vsetko co sa stalo,stane zvedie na mna a pouziva na mna velmi skarede slova...vobec nezvazi,ze za niektore veci ja vobec nemozem...uz som uvazovala aj nad tym,ze sa druhom rozidem,aby som mala od jeho matky pokoj,ale zrejme si s tym nepomozem,lebo je to jedno podla jeho matky...
SOM S NIM PRE PENIAZE A BLA BLA...
a keby som ho nechala tak zasa by roznasala a preklinala ma ZE SOM HO VYUZILA A NECHALA...
takze ja nemam ziadne vychodisko ako sa od toho CLOVEKA OSLOBODIT...
a ked som sa jej snazila vysvetlit,ze sa myli nechce o tom ani pocut...je to VELMI ZLY CLOVEK/NIE LEN KU MNE,ALE AJ K SVOJMU MANZELOVI,ALE KU MNE JE PRETO TAKA,LEBO JEJ SYN DAL PREDNOST MNE PRED NOU,ALE PRITOM SI ZA TO MOZE SAMA,ONA SA CHOVA ZLE...
BYVAME OD SEBA DALEKO,ALE JA VIEM,ZE ONA MA STALE PREKLINA...A NEVIEM AKO DALEJ..ANI TAK ANI TAK...

agaven

kocky ja som pisala ze cistej nie je najnaj.. este jedna je a konbinacia ta ata tak urobi svoje ties ani ja nemozem ažaž povedat cistec zabral ale ked davam aj tu druhu tak skor sa mi zda druha lepsia ale to je moj nazor

agaven

moj nazor je ze kazdy sme bud prekliaty to staci slovo ... hnev a nenavist toho druheho , urieknutie ze to sice clovek nemoze ten co ma oci silnejsie ako sa povie magneticke mozno aj ja hehhehoci kto tam tomu druhemu spoobi ureknuti jeje a detom tie su najcacanjsie preto davat krklave farby ku kocarom to je jasne...no a co mi budeme behat ako svetielkujuci ci fosforujuci no už kukam ako maria si da tricko s takou ziarivou ruzovou alebo zelenou hehehe ani ja nie a to ani sponku si nedavam ale co si davam obcas mam take vyrazne farby nahrdenik atd... to neuskodi ked si to obcas date na seba naramook ... ale to zase až ked bude leto vtdey tam budeme moc fareby preto moj nazor je v lete sme asi najmnenej urieknuty a kladba jeje to je najhorie najtazie co sa dava cloveku zle z tela dole ako pises maria je to viac a razom to nedas zo seba dole caom postupom a radami