Aký je váš názor na vyššie uvedené veci? Pomohol vám s tým niekto?
Porobenie, kliatba, urieknutie
...no,ja si spominam,ze ta pani vtedy chcela fotku cez mms/POSLALA SOM JEJ/...na to som zabudla a neviem ci nie aj datum narodenia...
AGAVEN DAKUJEM, ZE SI SA OZVALA,NAPISEM TI,ALE NAPIS MI AKY MAS MAIL...
mariaa, a tebe ten cistec nepomaha ? robila si si ho ?
a myslim ze by si mala vyhladat nejaku vesticu ktora sa tymto zaobera - ale nie len tak, ale najlepsie by bolo keby si poznala niekoho kto ti toho cloveka odporuci, aby to bol seriozny clovek.
a popytaj sa aj na nejaku ochranu pred tym kto ti to sposobil. predstavuj si, najlepsie denne, proste co najcastejsie, ze si v ochrannej guli/bielom ochrannom svetle, ktore ta ochranuje od vsetkeho zleho. a tomu zlemu cloveku nastav v mysli zrkadlo.. a vsetko zle co na teba vysle sa mu vrati
maria ano ten clovek musi mat nieco teba ja mama gulu a oci hej atam ako to zdravie buducnost atd.. vsetko sapremietne ten druhy by inak na taketo musi inemu aspon podla mna poslat fofo a stym sa potom dore robi sice aj sama to zvladnes napis mi na meil ja ti odpisem co je co by mohlo zabrat ak nie si taka ako ja moc magneticka a ak sa da do teba pomocou dialky dostat urobi to aj iny a ocisti ta no do mna je tasko preto ja osobne ties musim ist k liecitelovi ale ja som dostala rady od jednej znamej a až teras po rokoch som si na to spomenula a robila som jej rady a musim opvedat ze už som si zacala v byte aj hmmmkat a spivat aj ritkou si pokrutim ked hra pekna piesen ak sa v tete toto zastavi tak ver ze mam cosi porobene
...a este jedna vec,teraz sa reklami davaju vsade,tak preco by nemohli si dat na teletext...ked je to na teletexte tak to nie je seriozne?ani na internete,alebo v casopise to nemusi byt seriozne...co je vobec seriozne aka reklama a kde je potom seriozna?
swistica
...PRAVE,ZE KED CLOVEK MA POCIT ZE JE PREKLIATY,ALEBO CHORY A NEMA ZIADNU POMOC ***CHYTA SA VSETKEHO***
TOPIACI SA AJ SLAMKY CHYTA...TAK SA NEJAK HOVORI,ZE?
a ja som bola na tom tak zle,ze som nemala inu moznost...tak som narazila na teletext kde to bolo tak som skusala...
aj kamoska mi dala SVATENU VODU z kostola...ale teraz viem,ze mi mohla dat len obycajnu vodu,lebo tej kamoske neradno verit...
dokonca som vtedy nemala ani internet,tak som hladala pomoc len takto...je to na dlhe pisanie...lebo r1995 som tu zenu poznala a preslo tolko rokov,ze sa tu neda popisat co som ja prezila koli nej...mojim jedinym svedkom je PAN BOH...
a estee jedna vec...mam skusenosti aj s tym ked sa mojemu synovi stalo z oci...do tej doby som takym veciam vobec neverila,ale odkedy som zazila tu vec zo synom verim takym veciam...a to bolo dost drsne co sa mu stalo,zivot mu zachranila kamoska,ktora mu urobila z oci a to dieta normlane ozilo...a bol ako mrtvola...takze odvtedy som zmenila nazor na tieto veci...
syn bol hyperaktivne zive dieta a ked sa mu stalo z oci,bola z neho mrtvola troska...nemohol vstat na nohy,nechcel jest atd.cely den...vecer prisla do nas kamoska a urobila mu vodu uhlikovu a dala mu trochu napit,nechcel pit tak sme mu ju dali na cumel,len tu vodu olizal a bol ako znovuzrodeny,vyskocil na nohy a behal ako keby mu nic nebolo a ako keby sa napil ZIVEJ VODY...sam PAN BOH mi tu kamosku vtedy poslal... KEBY SOM TOTO NEBOLA NA VLASTNE OCI VIDELA NIKDY BY SOM TOMU LEN TAK Z ROZPRAVANIA NEVERILA...ALE VIDELA SOM NA VLASTNE OCI TEN ZAZRAK...DEN PREDTYM SME BOLI NA SVADBE A BOLO TAM VELA LUDI,TAKZE OD NIEKOHO MUSEL DOSTAT Z OCI,BOLI SME STREDOBODOM POZORNOSTI,LEBO SOM PRICESTOVALA Z CIECH KDE SOM BOLA VIDATA,A KED SOM PRISLA ZO SYNOM NA VYCHOD BOLA SOM ROZVEDENA A O TOM ESTE V TEJ DOBE MALO KTO VEDEL...TAKZE BOLI SME STREDOBODOM POZORNOSTI...MOZNO TO NEBOL ZLY UMYSEL NIEKOHO KTO CHCEL SYNOVI UBLIZIT,ALE STALO SA TO...ODVTEDY TAKYM VECIAM VERIM...ALE MUSIM TO VIDIET NA VLASTNE OCI...LEBO NIEKEDY LUDIA AJ PREHANAJU...
maria: ,,seriozna" vestica, odklinacka a neviem co vsetko mozne nebude pracovat cez teletext! Samozrejme ze ti odpisala ze si prekliata, lebo clovek co nema pocit ze je prekliaty, tak nebude predsat posielat sms na teletext a vyhadzovat peniaze za predrazene sms.
:0)))) A TO ZE VIDIM AJ ZA ROH SA NIEKTORYM LUDOM VOBEC NEPACI...
swistica
...ja som tento pocit mala uz skor,a stale som hovorila,ze ma prekliala,lebo ODKEDY TU ZENSKU POZNAM ZMENIL SA MI ZIVOT NA NEPOZNANIE,a ta pani z teletextu ma len uistila,ze je to tak...viem posudit nejake veci,ktore sa mi deju v zivote,som dost citlivi a vnimavy clovek,ktory neprehana a vidi niekedy aj za roh...ale stale nemam az take schopnosti ako AGAVEN.... AGAVEN verim,lebo viem ze ma schopnosti take ako malo kto...preto jej pisem...
maria: taketo veci sa nedaju zistit na zaklade toho ze si s niekym posielas sms, alebo ze si pises na fore. Je to smiesne. Ak mas pocit ze si prekliata, tak si najdi niekoho seriozneho kto sa tym zaobera, a nie robit uzavery na zaklade sms s nejakou podvodnickou.