Aký je váš názor na vyššie uvedené veci? Pomohol vám s tým niekto?
Porobenie, kliatba, urieknutie
janse v sne je vzdy vetsinou vsetko lachke snom mos no neveim da sa dostat do sna inemu ako aj mne pomohla ako tak ale pomohla jedna zena sice nie ažaž ale zlepsenie som pocitila ale snom ako pomoz inemu ties dost tazke a nie kazdy to vie a ties nie vzdy sa vysledok dostavy
AGAVEN
...ale je odputat a odputat...je ine ked sa clovek chce odputat od cloveka ktory ublizuje a je ine ked sa mu len nieco sniva,SEN CLOVEKU NEPOSKODI...TAK PRECO SA ODPUTAT OD SNA...TEN JE NESKODNY...A LEN TAK MIMOCHODOM JA NESNIVAM UZ O EX MANZELOVI I KED SOM S NIM BOLA STASTNA...JE TO MINULOST...I KED O TOM PISEM,ALE LEN PISEM,SNY NEMAM S NIM...
MALA SOM JEDEN SEN,ALE TO NEDAVNO,ALE S NIEKYM CO MA VELMI PREKVAPILO,ALE TU TO PISAT NEBUDEM...
hej odputa atd a odpusti ...hehe chlap nie to nie. preco sa aj vy neodputate od snov napr preco je vam dobre ked sa vam sniva o byvalom pritelovi s ktorym ste prezili to pekne odputali ste sa zatavili ste sen nie heheh este hlbie ste tam isli a chceli ste len najnaj s tym clovekom tam ostat prepnut na varenie nie pokracovanie na tutu mutu a boskavanie atd...hehe a skutocnosti hehehmate uplne niekoho ineho preco sa tam obsas vracame a mame inych po svojom boku ???? hehe no zaujimave ze nie tam budete stale je to ako program vo vas a taky aky ste prezili aj ked ten covem mozno je zarasteny po rokoch skaredy atd ze v skutoc. naozaj by ste ani sa k nemu nepriblizili ale tam je to tak ako sa aj udialo v skutocnosti s nim ste nepregramovali nic tu zmenu tie roky ...tie sediny ... atd-
CAJIK
...dakujem vyskusam...nech sa dari aj tebe v zivote...
SOFFA
...no,neviem druh tazko jej odpusti...je to velmi komplikovana povaha i ked vyzera taky pohodovi,ked sa bavime na tuto temu,rozprava dost tak,ani sa to neda opisat...najviac ma stve to,ze to je len medzi nimi a ZATIAHLI AJ MNA DO TOHO...
a este cosi.....nech jej priatel odpusti,tak sa od nej moze odputat.
mna s tym pretrhnutim puta napadlo, co som citala raz na helar.wordpress.
pisalo sa tam, ze ak chces pretrhnut puto medzi tebou a niekym, zatvoris oci, uvolnis sa (na to ti moze pomoct nejaka meditacia), predstavis si seba a tu osobu oproti tebe. medzi vami dvoma uvidis puto, napr. lano - moze byt hrube, tenke, poskodene atd.
V duchu sa tej osobe podakujes, povies jej dovod preco s nou chces pretrhnut puto (zevraj to plati ak ti napr rodic velmi zasahuje do zivota), a v mysli to puto potom pretrhnes/preseknes.
pisali tam ludia ze im to pomohlo. mne osobne to pomohlo tiez v istej veci
dakujem aj tebe.vidis sama ze sa to tyka aj dcery.tak to pojde z pokolenia na pokolenie.ved za to nic nedas.skus si dat do googlu tu knihu uzdravenie rodovych korenov-kenneth McAll.tam budes mat o tom popisane mozno viac.tak drzim palce.
SOFFA
no,ja som do kostola prestala chodit v 15-nastich rokov,ked som videla ake to je...ale verim v BOHA atd.
ale mozno by nebol v tom problem,lebo mam dost znamich fararov...ale uz by som sa potrebovala nejak od tej zenskej odputat,ja na nu napr.nemyslim stale,ale ona urcite mysli a stale len v zlom...
... ja som clovek, ktory sa snazi mysliet pozitivne a byt stale v dobrej nalade.../jeden cas som bola dost skepticka,ale to bolo v case ked som bola na tom velmi zle zo zdravim a nevedela som co dalej,lebo ani lekari ani nikto mi nepomohol,ked som to najviac potrebovala,okrem BOHA,ktory pri mne stal aj v tych najtazsich chvilach a mojej dceri,ktore ma obskakovala ked som lezala na posteli nevladne...dakujem ti velmi pekne za radu a nech sa ti v zivote dari...
vies priatel,mali prekliatie v rodine,lebo jeho otec si vybral inu nevestu ako mu vybrali oni,tak sa to tiahlo aj na deti,a musel vyhladat jednu pani v Kosiciach,ktora mu odrobila.povedala mu take veci ze mu spadla sanka.vsetko od rodine.kto ho uriekol aj situaciu,kde sa to stalo.ona to proste nemala z kadial vediet.preto uz na take veci verim
maria ja by ja pomaham ako pisem a vies ze hovorim na rovinu ako vestim tak poviem dobre aj zle nech sa nachysta clovek na vsetko aj jednej som zle vestila sice ma to sere ale potom napise mi ze preco som ju nevarovala atd... tak už pisem vsetko co sa ukaze ja cez neho taham z toho cloveka to prekliatie on potom este povie co treba ale denne to taham a ona potom pise ako je a ked je lepsie necham to a potom sa zase po case k tomu vratime ked o 4 mesiace napise ze zase je akoby u nej dusno ak je u teba dusno nato je zase ina rada ako ocista aury tak aj ocisty domu ja kuknem kde je to zle a tam sa postavis a robis to ak sa nevie kde tak zase sa da rada atd,,,...ja sice nie som ažaž odbornik na také ja skor vestenie a robim to co mi povie niekdey je to kaka capina ako jedna nemohla otehot, dala som radu sice do pol roka ostala a to 4 roky skusala preto nemozem pisat ani ja ze moju moja rada zaberie do 1/2 mesiacov ??? to ani gynekolog nepovie a da ti aj vypocita plodne dni...vzdy tam je to kuzlo nadprirodzene a vsetko ma svoj cas idem si dat kavu zatial ahojko Johny co ste zaspali nebudem tu len ja ja mam vestenie hehehe tu len citam a prispievam heheh ako som aj usinka nahnevala a potom som nemohla spat lebo som vedela ze som jej citovo ubvlizila ale už spinkam tak sa už nehneva na mna....