Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Porobenie, kliatba, urieknutie

cajik

mariaa, este jedna vec, pokus sa jej vo svojom vnutri odpustit, neviem nakolko zvyknes meditovat tak neviem co konkretne ti napisat .. ?

agaven

idem chcu kolac no super a ze mama chudnut este 5 kg ach jaj mam krasne nohavice ruzove bledo modre orandzove hehe a bupok si asi co odrezem vytrca mi jemno sadlo ja mu dam no co mala som 53 a mam 61 ale v pohode dam dietu

agaven

maria neblbni na tie nase kosti ozajko mala si pravdu ja opotrbuvam chrupavky ako koleno na prstoch atd kosti nie ažaž tak ako ohybna moc ale nicim si ich ažaž na svoj vek moc preto zle pisem ako krcim tie prsty tak mna to boli vies až trpnu ocaj no a kolagen krystalicky atd...no davam, sirup cice drahy ale ako vyziva no super koleno chrupe hehe ale co tak behanie no pekne

agaven

ja som bola blokla aj ja som mala kliadbu od jednej zeny lebo som si jeho syna nezobrala on totis nemohol mat deti a hovorila o adopcii a um oplod. od ineho atd... a až dva tyzdne do zadu som cosi skusila až potom som si zacala hmkat ja som prestala ako aj hmkat hudba ma drazdila a teras v pohode huba super ritou pohnem aj si zatancujem s dcerou pretym nie lebo zase sa mi zacne tocit hlava atd...

agaven

hehen ie nepomaha spev ja mam ako krajjske celoslovenské spavici atd s kapelou som do 23 spievala a od 15 mam s tym problem nie spev nezabral u mna lieky nejem skor stravu som zmenikla a viem co je dobre ja jablka zajecicka horka dom . slivovica na lacno glg a už neviem co je helikobak. atd...zo spevom diplomi atd.. mam doma aj video a kezety co som spivala hihi svadby zabavy atd... ale nesmiem povedat aká kapela lebo som odhalena