Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Porobenie, kliatba, urieknutie

[zruseny12]

AHOJ AGAVEN
...pozeram,ze chodis na tuto temu,nechcela som ta obtazovat,ale vidim,ze radis CAJIK.nejake veci ohladom ocistca atd.
pred viac ako 2rokmi,som napisala jednej vastici cez mobil,lebo tvrdila ze vie odkliat,porobenie odstranit atd.
tak som jej napisala sms,lebo ja si myslim,ze tie ZDRAVOTNE PROBLEMI i ked mi sposobila alergia na kazein,aj tak si myslim,ze za vsetko moze druhova matka ZE MA PREKLIALA,je to velmi zla zena-clovek strasne mi nadavala ,pouzivala take slova,ktore fakt by sa nemali pouzivat...tak si myslim,ze za vsetko moze ona...
ked som tej vestici napisala odpisala mi ***ZE SOM SILNE PREKLIATA A JE SO MNOU VELA ROBOTY***A ZE SA OZVE NESKOR,ALE UZ SA NEOZVALA...
AGAVEN prosim ta,ak mi vies v tom pomoct,PROSIM POMOZ MY...JA MOC TAKYM VECIAM NEVERIM,ALE PREDSA,AJ V BIBLII SA PISE ZE BY SA NEMALO ***PREKLINAT,PRISAHAT atd.LEBO SU TO VELMI SILNE SLOVA A MOZU PRINIES VELA ZLA DO ZIVOTA AK CLOVEK NEZVAZI CO HOVORI***
MAJ SA KRASNE A PEKNY DEN TI PRAJEM...A DAKUJEM AK BY SI SA ROZHODLA MI K TOMU NIECO NAPISAT...PA

agaven

zasviet ju chod do kazdej miestnosti a pomodli sa ocenas a zdravas a popros aby si mala pokoj klud a lasku v dome k vonkovym dveram tam zacni uzok krizik na dvete a zacni sa modlit od tial ale stale drz sviecu na sterd domu poloz cistu kristal a tak chodievaj po miestnostiach a pros a modli sa potom zase ked skoncis prezehnaj sa aj krizik urob na dvere chodove chod ku kamnu pozri sa ci nepraskol ak nie tak v pohode ak ano tak ho vyhod.a ked budes citit ze akosi by si sa este mala pomodlit tak este trosku sa pomodli a potom zhasni . Ten ametist nos aj pri sebe ak praskne mala by si ho vyhodit pohlcuje aj tvoju tu energiiu a zobral si ju ten kamen no a ocistovat vies hadam kamene atd.. a nabijat nie ??? idem už hajat toto neni moja tema tak moc tu nechem davat rady a atd... ja som tam na tej druhej teme ked tak tam napise ja ti odpoviem vies kde som dobru noc

cajik

dakujem, mam doma ametyst :) a ako sa robi to pohlcovanie zlej energie svieckami ? je to mozne, co vravis, ze ked mam nieco stresujuce za sebou, vies lebo ja som velmi citliva na energie a vsetko zle sa na mna hned nalepi :(( preto si aj robim ten cistec

agaven

ono cosi je silnejsie ako ten kamen co hlti energiu ale co to bolo je aj kamen co pohlcuje sinu energiu nespomeniem si ale daj si ametyst ten pomaha na spanok ked spomeniem potom napisem

agaven

cosi ano ale nie ažaž ty sa ale aj len tak oudis akoby ja neviem vies ked cosi prezivas ako aj ta niekto nahneva alebo mas behanie to si si nevsimla ... ked moc toho zazijes za den aj stersu aj vtedy zle spis ale preco ?? ked mas v pohode den kludny tak nic aj v noci si pokojnejsia no neviem zla parca s telom ja to mam ties nie vzdy ale mam zobudim len tak ako blba kuknem do okna akoby som sama co nabijat mesicom hehe a potom zase lahnem akoby ma cosi nutilo obidit sa neviem ja ažaž take neviem presne skusala si pohlcovat celodenu zlu energiu sveckami ??? neviem ako sa cistis tak skusaj aj dom lampu zasvecuj vonne zavescuj aspon obcas a zase tu pisem len ja

cajik

lebo viete, sa hovori ze ked je clovek urieknuty tak ma problemy so spankom. a ja v ten den/Vecer,ked vypijem cistec tak mam nepokojny spanok, nerozumiem tomu lebo vraj vacsina ludi hned po tom zaspi :D

agaven no mozno mas pravdu s tou elektronikou, kristal to pohlcuje ??