Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Porobenie, kliatba, urieknutie

agaven

maria aj ja si nesiem nasledok konania po svojich pra rodicoch neverila som a je to tak a to až 7 pokoleni tusim to konci mojim dietatom a to som skusala vesliako odcinit nie ja iny to skusal a ten ma penazi ažaž a nic neodklal nezabralo ako sa malo sat stalo to pokolenie je este preklate co už a preto neveim zeby niekomu nieco pomoho no neviem a to bola až ako daleko za tym a nezabrala ja som sa tym už zmierila ano kliadba padla na mna aj dieta už odcinit neskoro bolo stalo nic som nemohla s tym tak to islo a postihlo preto odciny aby napr, moje dieta sa narodila zdrave ?? alebo aby to inak bolo no o takom magovi a vestici atd.. ani neviem ale je to tak ako to ta zena vyslovila tak bolo akoby ona sama bola vestica a stalo sa tak ja mam svoj nazor ved je tu tolko ludi nech si daju aj oni nazor maria sme dve a je nas viac ty aj ja si nesiem nasledok a je to krute nies lebo ja som neurobila co urobila ta pra pra...co už

agaven

neviem talafatky nech tu tukne jeden co mu také cosi zabralo a uverim alebo radsej 5 ludi nech napise ze ako oni s tym pochodili ja mam svoj nazor

johnyZ

Agaven, nie každý má porobené, zoči, alebo je prekliaty. Niekomu môžu aj stokrát odrábať, keď tam nič nie je, že? To ho neuzdraví.

johnyZ

Veď na to mám jeden postup. Ako som písal predtým, nemôžem to hodiť sem, lebo to nie je z mojej hlavy. Mail na mňa je bestt1 azet sk . Potom uvidíte, ale fungovať to bude. Mám to od jednej magičky, ktorá sa tým už nezapodieva, za to má prax 20 rokov.

agaven

maria a ty si boal u niekoho ako co by ti s tym pomohol su magovia vestci liecitela hehe co ja viem kto este co robi aj tym porobenim atd...???? bola si u niekoho

agaven

ano aj tak si myslim ze ten co preklaje jemu sa to viac nasobne aj tak vrati a casom a po rokoch tak co a preto sa riadim inak skor pomozem a doprajem a nikdy sa nevytrcam atd.. som sama sebou

johnyZ

Ale agaven, nebuďte taká pochybovačná. Toto tuná je o porobení a nie, neviem o čom. Tento jav jestvuje, ale presviedčať vás nebudem. Zbytočná strata energie. Jestvujú postupy, ako sa toho zbaviť, čo ja viem, tak 4 funkčné a jeden postup, aby sa to vracalo naspäť. Neviem, prečo sa ľudia preklínajú, ale len málokto niekomu dopraje. Asi zlyhal systém.

agaven

kady mame prekliatia lak urieknuia atd...a tomuto ja neverim ze vie clovej hned mavne rukou a dostane toho cloveka z toho . Jedine Jezis ten vedel boli ludia zmateny blazni a ten robil zazrak. Ty co si hovoria ako magovia atd... ja neverim ze pomozu . Ja mam svoje oci ako vestica a je tu takych co fak do bodky vyslo a to som ich vooobec nepoznala a v zivote pri mne ani na meter nestali a vedela som ano viem mam dar od boha tomu verim a ze iny tam budu carovat z roznych veci atd...ze pomozu tak neviem stacilo mi citat od ludi co isli a len prislo o velku sumu ale je malo takych co povedali ano dostal ma s toho von a to som lezala už v nemocnici Viete o jednom ked zoberiem ako ja online nie vestcovi to som vedela ja ale magovi a liecitelovi co va na dialku alebo ako ja ze napisete ako mne a on povie co vam je aky problem atd.. a zeby nahodou aj liecil tak s takym som sa este nestretla a to som pocula ako ze udajne vam posilaju na dialku energiu atd....ale popri tom ako sa mate a vy dobre a o 3 dni sedite na lieky v nemocnii sebe klamete aj tomu druhemu klamete akoze vam ohromne pomohol to je zase moj nazor ano je ako sme tu pisal cervena na ruku snurka .. a inych rad... ale vsetko je to len 10 percent ako jemne sama pomoct a citite sa lepsie ,, alebo zeby zase som sme si to vsuderovali ze je to lepie ??? no ci vlasten vsugeracia by nas mohla aj vyliecit hehe ako jedna tak chela tehotna ostat ze ona naozaj to bruho sa jej zvetsovalo ano sugesciou ved kolko je o tom pisane ....

johnyZ

Áno, vrátiť, sa im to vráti, ale nie hneď. Jestvuje spôsob, aby sa im to vracalo hneď. Nemôžem to písať sem, lebo to nie je z mojej hlavy. Napíšte mi na mail.