Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pehy

zorett

Jejda ludia, pehy nie su ziadna katastrofa.. su aj horsie veci na zemy ako pehy.. co maju povedat ludia co su rysavy maju pehy a este aj bledu pokozku.. :)

zorett

Tangela, ja som pocula ze si treba triet pehy citronom a ze on ich vybieli.. Mne pehy vykukaju v lete, ked je slniecko v zime ich neni vobec vidno a mne sa pehy pacia, preco si ich chces dat odstranit?

barbi&ka

plz poradite mam take mensie pehy ale vadia mi mi to asik mame dedicne a obavams a ze ich budem mat na celej tvary co zatial nehrozy ----.....no newiem akos a ich zbavit newiete nahodou ci prtedavaju v lekarni nejaku masticku alebo mdomaci recept proti peham ktory ucine zabral?

ja15

Aj ja mam pehy a som chalan.Ked ma baba pehy daa sa ale na chalanovi teda mne je to otrasne aj ked ich enma milion ale mam...ako by sa dalo ich nemat?Prosim poradte...a k tomu mam esce aj pupaky na tvary

sajmonka

awoojte...pls mohol by mi niekto povedat ako presne sa vola ten krem s cajovnikovym olejom??lebo ja ho mam doma ale newem ci to je on...pisu tam ze to je na akne tak ja potom newem...pls...dakujem :D:D