Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pehy

veronika

JA MAM TEZ PEHY A UZ SI ZACINAM MYSLIET ZE SU PEKNE KED SOM BOLA MENSIA TK SOM ICH NECHCELA MAT PRISTANU MI K MOJIM VLASOM A VLASY MOJE SU ESTE KRAJSIE .. KTO BY NEPOVEDAL ZE RYSAVE VLASY NESU PEKNE HMM ???

jozo

a ja tuzim iba po tom aby som si nasiel pehate dievca....je to velmi zlatucke a sexi ked ma zena pehy.dufam ze raz najdem taku zlatu pehatu zenu

sashka

ja mam tiez pehy ked sa mi opali tvar.ale mne sa to zda byt pekne,aj povedalo mi to uz vela ludi.preto si ich ani nechcem zakryvat. ale ked ich nechces,pomoze len dobry korektor

agina

Ja som blondina a mam tiez pehy na tvari.Objavuju sa mi hlavne vtedy, ked vylezie slniecko.V zime je to lepsie. Bohuzial, musela som si na ne zvyknut, pretoze neexistuje nic, co by ich odstranilo.

ivo

peta12: Ver mi, mne pehave dievcata s cervenymi vlasmi pridu strasne sexi a nemam ten pocit,ze by som bol nejak uchylny :) Neviem, co ma na nich pritahuje, ale take zienky ma vzdy zaujmu. Takze aj ja zizam, ked vidim nejaku pehavu babiznu a nie preto, ze by bola z inej planety, ale preto, ze ma zaujala. Takze blbov si nevsimaj a vsimaj si takych ako som ja ;-)

peta12

VSETCI HOVORITE ZE AKE PEHY SU KRASNE!!! ALE NEVIETE AKO SA MOZEM CITIT A AJ INE BABY KED SA IM CHALANI SMEJU :-(( JA UZ ANI NEVIDEM ASI NA ULICU.. VSADE KDE IDEM TAM SA MI SMEJU.. NIEKTORI NIE ALE POZERAJU NA MNA JAK NA ZJAVENIE..TAKZE NEHOVORTE ZE SA PEHY CHALANOM PACIA.. MOZNO..ALE MALEMU PERCENTU CHALANOV!..