Prosim Vas ma tu niekto skusenosti s tabletkami BIO CLA 1000? Viem ze sa maju kombinovat aj s cvicenim a upravenou stravou. Len hladam niekoho kto si to vyskusal a mozno by mi aj vedel poradit. dakujem
Chudnutie s BIO CLA
To ano,bolo to v zime,a ja som chodila cvičit do fitka každy druhy den,nejedla som skoro nič a neschudla som...
chudne sa iba cvičením,Czoborová to vraví skoro každý den
BIO CLA? ha! daš za to vyše 500sk ale poviem ti,neschudneš stym ani gram,viem o čom rozpravam brala som ich poctivo a neschudla som,skôr som pribrala.
v akych davkach CLA beriete? kolko tabletiek denne?
CLA naozaj FUNGUJE!!! ja nan nedam dopustit! Od malicka som mal problem s nadvahou,zacal som cvicit,skusal som rozne diety aj spalovace tukov...No bez uspechu.Podarilo sa mi to az teraz VDAKA BIO CLA!!! samozrejme,ze okrem uzivania CLA som upravil moj jedalnicek(ziadna drasticka dieta)a chodil som 2 az 3krat do tyzdna cvicit.Za 2 a pol mesiaca sa zmenilo moje telo na nepoznanie.Toto moje chudnutie som profesionalne nafotil,pretoze islo o sutaz do fitness magazinu.Fotografie s mojim pribehom a dietou si mozete pozriet na mojej stranke www.milandudas.wbl.sk
Ak chcete schodnut, a pritom nic nerobit, pozrite si clanky o latke Dinitrophenol (DNP). ALE POZOR !!! Je to velmi nebezpecna latka...
CLA=konjugovana linoleicka kyselina je cast tukov, ktore sa nachadzaju v mase, mlieku a masle volne pasuceho sa dobytka v hodnotach az 28 krat stajneneho a prikrmovaneho krmnymi zmeskami.
Kedze CLA je potrebna k spravnej rovnovahe v tele pri ukladani a odburavani tukov, je spravne si ju doplnovat v urcitych davkach
Ako u inych, je malo, spravna davka a mega davka.Megadavkami na cas sa telo"nalozilo" a zacalo pracovat v normalnom tukovom rezime, viac nie je uzitocne, zatial neviem ake ma nasledky predavkovanie, ale iste nie je dobre.
Prepáčte, všetky chudnutia chtivé.Všetky tie prípravky nie sú na chudnutie, ale na dopomoc pri chudnutí a elimináciu vedľajších javov ako bolesti hlavy a pod. Pretože ak sa organizmus detoxikuje, všetka,,špinaˇ´ sa musí nejako metabolizovať.Ja osobne neuznávam žiadne také zázračne tablety, ktoré Vás za noc zbavia 1 kg, veď rozmýšľajme, keby sme za noc toľko schudli ráno by sme mohli byť mŕtvi!!
Osobne som užívala C.L.A. 3 mesiace,len tak na skúšku a musím povedať, že nerobí zázraky,a le konečne veda trochu zapracovala.Schudla som 6kg a pokožku mám tak hladkú, a to ńielen na tele, ale aj na tvári. A ešte musím podotknúť, že vôbec ma netrápil náhly hlad, či málo ENERGIE.Neustále som mala chuť niečo robiť.Ale tiež viem, že keby som tak nemilovala cvičenie ani CLA mi nepomôže.
CLA môže mať pozitívny vplyv na odbúravanie tukov, ale jednoznačne Vám nikto nepovie aké to má vedľajšie účinky a ďalej si treba uvedomiť, že organizmus má svoju pamäť a časom Vás donúti zvýšiť dávkovanie! Keď to vysadíte organizmus sa znova vráti na pôvodnú "rýchlosť" odbúravania tukov a keď nezmeníte ich príjem a výdaj ,ste na tom tak, že si ich bude krásne ukladať!Nie je veľmi rozumné sa snažiť tabletkami upravovať svoj metabolizmus, jedine , ak máte problém so štítnou žľazou a tam to potom rieši lekár!!!Lenže to už je iný problém.
Tých 30 kg, čo spomínaš je veľa, ale chápem to. Pri chorobe sa mi podarilo za 4 mesiace zmenšiť o cca 40kg, potom mi nasadili hormonálnu liečbu a pri maximálne minimalizovanom príjme jedla, podotýkam, že zo zdravotných dôvodov nemôžem cvičiť, som úspešne v priebehu roka nabrala 18kg. Takže ľudský organizmus sa niekedy chová divne!!!
Ja by som skôr doporučovala vyhýbať sa akýmkoľvek zaručeným tabletkám!!!
iba s tych tabliet sa chudne ktore su nedostupne a na recept....