Chudnutie s BIO CLA

shakt

Je zbytocne brat Bio Cla ak nemienite cvicit!! Bio Cla nie su tabletky na chudnutie!Premienaju tuky na energiu ktora sa spali vo svaloch ale iba v tom pripade ak cvicite.Uzivat Bio Cla,vylozit si nohy a cakat ze schudnete...

kaszia

Pred dvoma rokmi som aj ja brala tabletky Bio Cla, ale iba vtedy som začala chudnúť, keď som ich už dobrala. Počas toho veľmi nie. Neviem z čoho to je. Mala som aj preto depku. Veď človek vydá nemálo peňazí, a ani nepomáha. Ale hovorím potom už išli kilá pomaličky dolu. Ja mám takú skúsenosť, že keď držím diétu, neschudnem, ale keď jem všetko, pravidelne po 3 h si vždy dačo dám, tak chudnem. Nie drasticky, ale aspoň zdravo. Ale fakt si myslím, že boli v tom aj tabletky, že sa mi to podarilo.

nianna

ja si myslím, že tabletky iba uľahčia chudnutie, ale vďaka nim neschudnete, pohyb a zmena stravovania sú nevyhnutnou súčasťou každého redukčného programu. Sama som vyskúšala tablety na chudnutie a pomohli mi.

samko r.

Neverte tomu, ani tým náplastiam, je to špinavý obchod, ktorému sa hovorí slobodné podnikanie. Menej jedenia a viac pohybu, jedine to pomôže!!!!

samia

Čítam Vaše príspevky a pravdupovediac veľmi sa čudujem. Podľa reakcií ide o ľudí medzi 20-30 rokov a po väčšine a ženy. Dovoľujem si tvrdiť, že keby všetky výrobky, ktoré sú na trhu, aspoň trošku učinkovali, neriešime v súčasnosti celosvetový problém obezity. Pre vyformovanú postavu treba niečo urobiť a rozhodne nedopustiť, aby niekto pribral (najmä ak ide o mladý organizmus) 30 kíl v priebehu jedného roka. Bio CLA 1000 je prípravok, ktorý patrí k tým menej škodlivým, ale na to, aby účinkoval treba aktívny pohyb. Čo sa týka otázky dávkovania, odporúčam dodržiavať počet tabliet, ktorý je uvedený na každom výrobku.

lucinkaaaa

brala som bio CLA 1000 booster vyše polrok a nepomohlo mi to, akurat som zato vyhodila vyše 5000,-- ale rozhodinite sa každý ako chcete.

delfina

Uzivala som to 3 mesiace, ziadne pozitivne vysledky sa ale bohuzial nedostavili...
Neskor sa mi dostali do ruk okopirovane casti protokolov zo skusok. Z nich vyplyva, ze na to, aby to ucinkovalo, bolo by to treba uzivat v niekolkonasobne vyssich davkach, nez uvadza distributor, a teda clovek by sa nedoplatil...
Nastastie som ale narazila na stranky -odkaz odstránený- a rady, ktore su odskusane v reale stovkami ludi. Prestala som so vsetkymi dietami, presla na iny, celozivotny styl zdraveho stravovania. Odvtedy sa uz o svoje kila nestaram a namiesto sustavnych diet a naslednych jo-jo efektov samovolne stratim cca 10 az 12 kg rocne. Pre niekoho to mozno nie je to vela, no tato strata hmotnosti je stabilna a bola dosiahnuta prijemne, bez hladu a tyrania sa...

v

ahojte ja to papkam a myslím, že to pomáha, som spokojna už som dala asi 3- krabičky dole mozno mam teraz 4tu som mala daku prestavku no dala som niako zo 70 na 67...tak priblizne tie 3 kila...a dufam ze to pojde dole a dole :) a fakt citim viacej energie :)