Prosim Vas ma tu niekto skusenosti s tabletkami BIO CLA 1000? Viem ze sa maju kombinovat aj s cvicenim a upravenou stravou. Len hladam niekoho kto si to vyskusal a mozno by mi aj vedel poradit. dakujem
Chudnutie s BIO CLA
Je zbytocne brat Bio Cla ak nemienite cvicit!! Bio Cla nie su tabletky na chudnutie!Premienaju tuky na energiu ktora sa spali vo svaloch ale iba v tom pripade ak cvicite.Uzivat Bio Cla,vylozit si nohy a cakat ze schudnete...
Pred dvoma rokmi som aj ja brala tabletky Bio Cla, ale iba vtedy som začala chudnúť, keď som ich už dobrala. Počas toho veľmi nie. Neviem z čoho to je. Mala som aj preto depku. Veď človek vydá nemálo peňazí, a ani nepomáha. Ale hovorím potom už išli kilá pomaličky dolu. Ja mám takú skúsenosť, že keď držím diétu, neschudnem, ale keď jem všetko, pravidelne po 3 h si vždy dačo dám, tak chudnem. Nie drasticky, ale aspoň zdravo. Ale fakt si myslím, že boli v tom aj tabletky, že sa mi to podarilo.
v ke to maju za 670,-....pri TIP TOPE
Neverte tomu, ani tým náplastiam, je to špinavý obchod, ktorému sa hovorí slobodné podnikanie. Menej jedenia a viac pohybu, jedine to pomôže!!!!
Čítam Vaše príspevky a pravdupovediac veľmi sa čudujem. Podľa reakcií ide o ľudí medzi 20-30 rokov a po väčšine a ženy. Dovoľujem si tvrdiť, že keby všetky výrobky, ktoré sú na trhu, aspoň trošku učinkovali, neriešime v súčasnosti celosvetový problém obezity. Pre vyformovanú postavu treba niečo urobiť a rozhodne nedopustiť, aby niekto pribral (najmä ak ide o mladý organizmus) 30 kíl v priebehu jedného roka. Bio CLA 1000 je prípravok, ktorý patrí k tým menej škodlivým, ale na to, aby účinkoval treba aktívny pohyb. Čo sa týka otázky dávkovania, odporúčam dodržiavať počet tabliet, ktorý je uvedený na každom výrobku.
Delfina:
Môžem sa spýtať, čo jedávate?
Uzivala som to 3 mesiace, ziadne pozitivne vysledky sa ale bohuzial nedostavili...
Neskor sa mi dostali do ruk okopirovane casti protokolov zo skusok. Z nich vyplyva, ze na to, aby to ucinkovalo, bolo by to treba uzivat v niekolkonasobne vyssich davkach, nez uvadza distributor, a teda clovek by sa nedoplatil...
Nastastie som ale narazila na stranky -odkaz odstránený- a rady, ktore su odskusane v reale stovkami ludi. Prestala som so vsetkymi dietami, presla na iny, celozivotny styl zdraveho stravovania. Odvtedy sa uz o svoje kila nestaram a namiesto sustavnych diet a naslednych jo-jo efektov samovolne stratim cca 10 az 12 kg rocne. Pre niekoho to mozno nie je to vela, no tato strata hmotnosti je stabilna a bola dosiahnuta prijemne, bez hladu a tyrania sa...
ahojte ja to papkam a myslím, že to pomáha, som spokojna už som dala asi 3- krabičky dole mozno mam teraz 4tu som mala daku prestavku no dala som niako zo 70 na 67...tak priblizne tie 3 kila...a dufam ze to pojde dole a dole :) a fakt citim viacej energie :)