Prosim Vas ma tu niekto skusenosti s tabletkami BIO CLA 1000? Viem ze sa maju kombinovat aj s cvicenim a upravenou stravou. Len hladam niekoho kto si to vyskusal a mozno by mi aj vedel poradit. dakujem
Chudnutie s BIO CLA
ja somto myla a nepomohlo potom mi pomohlo nieco lepsie
teda aby som bola objektívna... pômôžete si, ale musíte zároveň zmeniť stravovanie, pridať cvičenie...
a ked toto zmeníte, väčšinou potom ani tie prípravky netreba
dajte si poradiť od skúsenejších a nevyhadzujte peniaze von oknom.
ja som sa ich dosť navyhadzovala, tak preto to hovorím. nemyslite si že jedením nejakých prípravkov si pomôžete
a na nejaky bio cla se vykaslete to je shit dalsi reklamni trik jak tahat s lidi prachy
DNP v žádném případě mám s toho dost zkurvený zdraví když už tak Clenbuterol T3 nebo T4 ted nevim jinak to je hormon stitne zlazy a jeste treba kombinace efedrin+kofein to jsou overeny veci a bez velkych vedlejsich ucinku
Zdravim sledujem tu vase forum a premyslam , nad kupou CLA alebo nejakeho ineho pripravku na redukciu hmotnosti. S aktivnym pohybom nemam problem doma cvicim a celkom rada aj ked fitness si nemozem dovolit je to narocne na cas fitko mam daleko od bytu. Skor je problem so stravou na nete som sa docitala ze nemozem jest strasne vela veci a tie ktore by som mala jest su drahe (biela ryza 20 Sk, tmava 38) chcem sa opytat ci mi neviete poradit s nejakou rozumnou dietou aby sa to dalo aj jest a nebolo to drahe a narocne na cas (domou chodim az vecer, takze nejake varenie len obcas) Dakujem za radu Iva