Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie s BIO CLA

veronika

ja som si tu cenu nevymyslela, neviem, co mas za balenie, ale ja ma to s 80 tabletami a kupila som ho pri hlavnej vlakovej stanici, v lekarni u sv. krystofa, v bratislave. vies, zivot v bratislave je drahsi.nie kazdy byva v banskej bystrici:)---co je nasa nevyhoda, co sa tyka cien..a drahoty.

spagheta

caute baby,velmi by som chcela zhodit take tri kilecka a vyformovat si postavu..jem zdravo vela pijem mineralku a caje a vecer cvicievam tak pol hodku,ale nejde mi schudnut..pomohli by mi tie tabletky?a ak ich potom vysadim,nepriberiem spat?suurne potrebujem vediet!please!uz som akt nestastna!

brunuska

ano je to dost drahe- ale skutocne to odporucam. ale ak si niekto mysli ze si da tabletku a nic nemusi robit a schudne tak sa velmi myli!!!
Bio cla su fakt dobre- treba si to dat pred cvicenim-vydrzite dva krat tolko a rychlo sa formuje telo a krasne spevnie- vysledky su rychlejsie viditelne! ale ak chcete aj schudnut- uprave stravy sa nevyhnete!

lenocka62

ja som to videla za 720 sk alebo tak nejako a je tak sto tabletiek by som si to aj kupila len najprv mosim mat peniaze :D