Chudnutie s BIO CLA

lapo

BUMERKA:
za rok pribrat 30 kg to je veeeela
a vies v com to je? staci si precitat svoj prispevok: "Uzivala som popri tom aj kreatin. Prestala som s cvicenim a do roka som pribrala 30kil"
cize zacala si sa prezierat a h...o robit!
zakladom chudnutia je spalit viac energie ako prijat ,rozne pripravy nam ktomu len dopomozu.
no a zakladom priberania je samozrejme prijat viac energie ako spalit :CIZE TYCH TVOJICH 30 KIL

lapo

BUMERKA:
a vies v com to je? staci si precitat svoj prispevok: "Uzivala som popri tom aj kreatin. Prestala som s cvicenim a do roka som pribrala 30kil"
zakladom chudnutia je spalit viac energie ako prijat ,rozne pripravy nam ktomu len dopomozu.
no a zakladom priberania je samozrejme prijat viac energie ako spalit :CIZE TYCH TVOJICH 30 KIL

lapo

BUMERKA:

123456

kreatin je somarina... to keby si posilovala na vrcholovej urovni, tak vtedy nic nepoviem... a zenam by som to vobec nedavala.. skor pre chlapov...

bumerka

Ahoj. mam skusenosti s uzivanim CLA.. Brala som ju asi pred 4 rokmi a vtedy stala 980sk. Chodila som cvicit a citila som sa uzasne.. Ziadna unava a postava sa krasne formovala.. Uzivala som popri tom aj kreatin. Prestala som s cvicenim a do roka som pribrala 30kil.. Odvtedy bojujem s kilami a uz nikdy v zivote nedam do ust ziadne podobne tabletky.. Neviem ci to bolo zapricinene CLA alebo kreatinom, ale jedno je iste.. Vsetky tieto preparaty su riadne svinstva a nieje nic lepsie ako chudnut zdravo ..

kajka

ahojte--ja som si dnes kupila bio cla booster a chcela by som sa spytat bronusky kolko tabliet a ako casto by sa mali uzivat aby bol ucinok co najlepsi??...samozrejme zmenim stravu a bude veela veeela cvicit

luc-iana

Cawte,citam tu,ze mate skusenosti s uzivanim BIO CLA.Chcem sa vas spytat,po kolkych dnoch vam zacili tabletky ucinkovat.Lebo som pocula,ze niekedy ucinkuju az po mesiaci.Dakujem.
PS:Ja som ich kupila za 800.-

cililink1

Caute , nedá mi nepridať sa k tejto téme. Bio CLA som skúšala asi pred dvoma rokmi, nejak zo začiatku ako to hodili na trh . Bola to tuším od firmy Bio north, presne si nepamatám. Je síce pravda, že kamoška povedala, že pri cvičení má dojem, že ľahšie chudne, ale ja som mala neskutočné bolesti v krížoch a neskôr ma tak boleli ladviny, že som chodila biela ako stena. Akoby mi oťaželi nohy. Bola so sa pýtať v lekárni, ale nič o tom nevedeli. Neviem, či rôzny výrobcovia čo používajú do tých tabliet, ale ak by ste mali takéto príznaky, neverte len, že to je únava z cvičenia, ale vysaďte ich. Ja som si to totiž myslela a nakoniec som bola ešte aj na PN ke..
ahojte