Ahojte!Poradte mi prosim...mam dost riedke vlasy nevypadavaju mi ked si umyvam ani inak ale aj tak su stale riedke,neviem c mam s tym robit.NEjake zabaly?
Riedke vlasy
diks mimi323.....a to si mozem davat ti hennu aj ked mam melir? no už mi pomaly odrasta neposkodi mi henna vlasy?
prosim vas pomožte mi mam dost riedke vlasy už od malička a ked si ich umyvam tak aj vypadavuju a nie len pri umyvani aj ked si ich češem a pod.prosim poradte mi niečo na zhusnutie vlaosv nechcem mat plešinu dakujem
jo amala som kedysi spatne vlasy.jemne splihle, riedke.teraz su pevne, leskle, zdrave.krasne.a partner tvrdi, ze najelastickejsie jake kedy videl.nasiel jeden vypadnuty vlas a stale ho natahoval.po umyti si ich oplachujem studenou vodou.maju 50 cm, rovne zastrihnute.tiez som mala melir.fuj uz nikdy viac.roztrepene boli skoro po celej dlzke.asi 2-3 roky vyrastali
kupte si dobry sampon.a hlavne ziadne laky, tuzidla, tupirovanie a podobne nezmysli na akoze zhustenie.ja mam len sampon.tigi.dalej doplnok stravy lipidy.je to na vlasy, nechty, plet.pomerne dost lacny.dalej sa zdravo stravujte.je to na dlho nieco vysvetlovat.a aj tak vetsina ludi nic nepodnikne a nezmeni pre svoje zdravie a krasu.
Ahoj Rose, skús si každý deň vtierať do vlasovej pokožky žihľavovú vodu, pomáha to aj na rast vlasov.
ahooj:)chcela som sa spyt kde dostat kupit ten Gelasil???a nemate nijake skusenosti s INNEOV HUSTOTA A OBJEM???dakujeem!
Penové tužidlá obsahujú alkohol tak veľa krát jemné vlasy ešte viac "zkrepatia" a vysušia.Málo je niekedy viac :) Veľa urobí aj správny šampón na objem - kvalitný.Matrix a L´oreál profesional má v ponuke veľmi dobré rady na väčší objem.Vlasy treba vždy vyzdvihnúť od koriankov ,alebo vyfúkať dolu hlavou.
Ja mám tiež jemné, riedke vlasy a mám pocit že ked si dám tužidlo, ešte viac mi splasnu.... preto ho radšej ani nepoužívam....