Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Riedke vlasy

Mimi323

Lila, keď si si farbila v decembri, tak je to v pohode, nemusíš sa báť. Ja som farbila sesterke po 5 týždňoch a v pohode jej to chytilo, len tú predchádzajúcu farbu ti pravdepodobne bude vidno, ale Henna ti zjednotí farbu vlasov. A tú chemickú ti tak oživí a vyzdvihne.

lila164

mimi, tak to je super..len ja musim este pockat, lebo som si v decembri farbila vlasy a nechcem s tym riskovat..citala som si o henne este niekolko stranok a velmi ju chvalia, ale niektore zeny s nou maju aj horsie skusenosti, napr. ze im chytil velmi zly odtien, dokonca oranzova-rysava alebo zelena, niektorym zase zle reagovala na slnko ci slanu vodu

Mimi323

Lila, na vypadávanie vlasov má Henna dosť veľký vplyv. Mne prestali padať a nedávno jedna kočka tiež písala, že jej prestali padať vlasy.

Lucinka33

lila do henny mozes pridat takmer vsetko :) Olivovy olej bez problemov, to sa tam bezne pridava. Ja som naposledy pridavala, citron, kakao, mlieko, oleje a zaliala ciernym cajom.

lila164

Mimi, o maske genera si mi este nepisala, ale ja nechcem pridavat do henny nejake masky z drogerie, radsej by som chcela pouzit 100% prirodne produkty..tak nevies ci mozem pridat nejake domace masky z olivoveho oleja a pod.? co vlastne mozem do henny pridavat?

inge

ahoj predklon sa a do mokrych vlasov votri az pri pokozku penove tuzidlo (Wella) zostan predklonena a vyfenuj si zo spodu vlasy ;-) inu radu veru nepoznam ja to robim takto a riedke vlasy maju vacsi objem opticky ked su zostrihane do postupna

lila164

Mimi, a mohla by sa do henny primiesat aj nejaka domaca maska (ako napr. olivova, vajickova a pod.)?? a ma henna aj nejaky vplyv na vypadavanie vlasov? dakujem

Mimi323

Lilla, ešte keď máš suché vlasy, tak maska Genera je najlepšia, neviem, či som ti už nepísala :)
pol kilová stojí do 3 eur.

Mimi323

Lila, ja som Hennu davala svojej neteri, ktorá má 9 :) Ona mala lupiny a take chrastičky na hlave a keď som zmyla hennu, tak jej to zmyzlo a mala lesklé vlasy, také pekné. No a chcela mať svetlejšie, tak som jej dala zlatý blond, trocha jej to presvetlilo vlasy. Henna nevysuší vlasy, ak si do nej primiešaš nejakú masku a po zmytí farby si tiež daš masku. Vlasy budú praveže vyživenejšie a také silnejšie.