Ahojte!Poradte mi prosim...mam dost riedke vlasy nevypadavaju mi ked si umyvam ani inak ale aj tak su stale riedke,neviem c mam s tym robit.NEjake zabaly?
Riedke vlasy
mimi, tak to je super..len ja musim este pockat, lebo som si v decembri farbila vlasy a nechcem s tym riskovat..citala som si o henne este niekolko stranok a velmi ju chvalia, ale niektore zeny s nou maju aj horsie skusenosti, napr. ze im chytil velmi zly odtien, dokonca oranzova-rysava alebo zelena, niektorym zase zle reagovala na slnko ci slanu vodu
lila do henny mozes pridat takmer vsetko :) Olivovy olej bez problemov, to sa tam bezne pridava. Ja som naposledy pridavala, citron, kakao, mlieko, oleje a zaliala ciernym cajom.
Mimi, o maske genera si mi este nepisala, ale ja nechcem pridavat do henny nejake masky z drogerie, radsej by som chcela pouzit 100% prirodne produkty..tak nevies ci mozem pridat nejake domace masky z olivoveho oleja a pod.? co vlastne mozem do henny pridavat?
ahoj predklon sa a do mokrych vlasov votri az pri pokozku penove tuzidlo (Wella) zostan predklonena a vyfenuj si zo spodu vlasy ;-) inu radu veru nepoznam ja to robim takto a riedke vlasy maju vacsi objem opticky ked su zostrihane do postupna
Mimi, a mohla by sa do henny primiesat aj nejaka domaca maska (ako napr. olivova, vajickova a pod.)?? a ma henna aj nejaky vplyv na vypadavanie vlasov? dakujem
ak mate niekto zaujem o vlasove masky, sampony znacky genera kludne sa mi ozvite. kmullerova@zoznam.sk
Lila, ja som Hennu davala svojej neteri, ktorá má 9 :) Ona mala lupiny a take chrastičky na hlave a keď som zmyla hennu, tak jej to zmyzlo a mala lesklé vlasy, také pekné. No a chcela mať svetlejšie, tak som jej dala zlatý blond, trocha jej to presvetlilo vlasy. Henna nevysuší vlasy, ak si do nej primiešaš nejakú masku a po zmytí farby si tiež daš masku. Vlasy budú praveže vyživenejšie a také silnejšie.