Riedke vlasy

katty081

no ja mám tiež riedke a jemné vlasy od narodenia a vždy som túžila mať husté dlhé vlasy, ale už som sa s tým dávno zmierila. Môj recept na riedke vlasy je primeraný účes (ja mám krátke vlasy)dokonale prestrihaný dobrou kaderníčkou. Okrem toho po umytí vlasov používam penové tužidlo na zväčšenie objemu a mám od Avonu taký sprej na korienky vlasov pre zväčšenie objemu ktorý používam ráno a to nastriekaním na korienky vlasov a vyzdvihnutím vlasov od korienkov. Mne to pomáha a po vyfénovaní je to super, ale fén používam zriedkavo lebo veľmi mi vysušuje vlasy a potom ich mám ešte jemnejšie.

mirka 23

Melir, Medzi keď si dávaš Hennu, tak až po 4 týždňoch od kedy si si dala chemickú farbu. Ale pozerám že to už asi nie je aktuálne.

jennny

Ahoj, čo sa týka hustoty vlasov, mám výborné skúsenosti s výrobkom Gelasil (vyrába nie príliš známa firma Projekt Zdravia). Okrem vlasov sa mi krásne vyhladila aj pokožka. Odporúčam pozrieť www.zdravazona.com

mirka 23

No aj ja si to myslím, aj keď s tým nemám skúsenosti. Na istý čas ich budeš mať husté, ale keď ich dáš dole, tak na tom budeš ešte horšie. Vlasy sa ti záťažou oslabia a vypadajú.
Ja mám tiež jemné vlasy. Dávam si Henu na vlasy (zábal). Je proti vypadávaniu, štiepeniu vlasov, proti lupinám, takže vlasy sú zdravé, ale nemôže sa dávať na farbené vlasy.

whitebloom

mam jemne a riedke vlasy a uvazujem o ich zahusteni za pomoci keratinu, no obavam sa, ze by mi este viac zredli kvoli neprimeranej zatazi. mozete mi niekto poradit?

mirka 23

No melír môže opticky zhustiť vlasy, ale pravdepodobne ich aj poškodí, takže ešte viac vypadajú. Riedke vlasy sú jemné veľmi rýchle sa poškodia.