Ahojte!Poradte mi prosim...mam dost riedke vlasy nevypadavaju mi ked si umyvam ani inak ale aj tak su stale riedke,neviem c mam s tym robit.NEjake zabaly?
Riedke vlasy
penové tužidlo používam vždy po umytí vlasov už niekoľko rokov a vlasy mi to nepoškodzuje
Kočky a ked používate tužidlo na objem vlasov tak to vždy ked si umyjete vlasy? A nepoškodí ich to?
no ja mám tiež riedke a jemné vlasy od narodenia a vždy som túžila mať husté dlhé vlasy, ale už som sa s tým dávno zmierila. Môj recept na riedke vlasy je primeraný účes (ja mám krátke vlasy)dokonale prestrihaný dobrou kaderníčkou. Okrem toho po umytí vlasov používam penové tužidlo na zväčšenie objemu a mám od Avonu taký sprej na korienky vlasov pre zväčšenie objemu ktorý používam ráno a to nastriekaním na korienky vlasov a vyzdvihnutím vlasov od korienkov. Mne to pomáha a po vyfénovaní je to super, ale fén používam zriedkavo lebo veľmi mi vysušuje vlasy a potom ich mám ešte jemnejšie.
Ahoj, čo sa týka hustoty vlasov, mám výborné skúsenosti s výrobkom Gelasil (vyrába nie príliš známa firma Projekt Zdravia). Okrem vlasov sa mi krásne vyhladila aj pokožka. Odporúčam pozrieť www.zdravazona.com
mirka 23 a na melir ta hena moze ist?? mam ho uz dost odrasteny
No aj ja si to myslím, aj keď s tým nemám skúsenosti. Na istý čas ich budeš mať husté, ale keď ich dáš dole, tak na tom budeš ešte horšie. Vlasy sa ti záťažou oslabia a vypadajú.
Ja mám tiež jemné vlasy. Dávam si Henu na vlasy (zábal). Je proti vypadávaniu, štiepeniu vlasov, proti lupinám, takže vlasy sú zdravé, ale nemôže sa dávať na farbené vlasy.
to hej, to som nevravela že je to dobré a zdravé, len som to akurát počula v rádiu :D