Riedke vlasy

lucy2201

ja mam vlnite a huste teraz som ich švagrinej dala ošvacat a riedne preriedit ale stale su huste :( baby huste sa na hovno češu,viem podla seba :(

blondik

ani mne by neuskodila pomoc na riedke vlasy,lucy dakuj bohu ze mas ich huste viac by si nariekala keby boly riedke

wawawa

a čo ak mám normálne vlasy, ale dosť ťažké, takže mi ich nejaká pena na objem nezdvihne. maximálne tak na hodinu, aj to sa o ten objem musím strašne snažiť

Martina-BJ

Cawko....kto by mi poradil???MAm velmi slabe, jemne a riedke vlasy....co pomaha???Co mam robit??Lieky alebo sampon???ozvite sa mi na pokec....pls.. moj nick martina-bj dikss

niketa

ahojte,pred 3rokmi som si dala ondulaciu a potom postune ich vystrihavala.pred2rokmi som mala prvy raz melir blond,a som povedala dost,chcem dlhe vlasy aby som an promocie na buduci rok mala pekny uces,len ma uz asi rok trapi riedke vlasy:(nevim co s tym,mam mastne vlasy a suche konceky.a pomaly mi rastu poslednu dobu.neviete mi niektora mi poradit alebo pricinu povedat?..vopred dakujem:)

Lucinka33

lenulienka tu je strucny clanok o henne: dlouhevlasy.cz Precitaj si na co vsetko to je dobre. Na Slovensku kupis hennu v DM alebo ak si z BA, tak v Lushi.

lenulienka5

Čítala som tu pár príspevkov a videla som tu nieco aj o nejakej Henne?Co to je?Ako to pomaha a kde to vlastne kupim?Viete mi niekto poradit?