Ahojte!Poradte mi prosim...mam dost riedke vlasy nevypadavaju mi ked si umyvam ani inak ale aj tak su stale riedke,neviem c mam s tym robit.NEjake zabaly?
Riedke vlasy
pocula som ze na zhustnutie vlasov je dobra chilli paprika....neviete niekto nieco o tom??
mimi, ako som ti uz pisala, o odtien az tak nejde, zlata moze byt, ide hlavne o kvalitu vlasov...najviac ma trapi, a aj moju mamu, vypadavanie vlasov..je to hrozne depresivne, naozaj dufam ze henna pomoze :)
Aj pri zabale treba čakať tak ako pri farebnej henne - 4 týždne. Potom nechytí žiadna zelená farba. No ak si dá tvoja mamka blond hennu aspoň na 4 hodiny, tak jej to aj zosvetlí jej vlasy tak o jeden odtieň. Ale videla si moje vlasy, že to nie je taká strieborná blond, ale zlatá.
No a farebná henna viac vyživuje ako bezfarebná. Tu sú všetky odtiene, ktoré su aj v DM.
www.naturshop.sk
mimi, a ten bezfarebny balzam henna sa moze pouzivat na vlasy farbene chemickou farbou alebo treba cakat ako pri farebnej henne aspon niekolko tyzdenov?
mimi, hej, moja mama ma stredne hnede vlasy a farbi si ich na blond...ani by velmi nevadilo, ze by nemala vlasy celkom blond, ide hlavne o to, aby prestali vypadavat a neboli take jemne...len aby sa jej nezafarbili na zeleno alebo oranzovo...ja mam hnede vlasy a chcem pouzit prirodnu hnedu
Takže tvoja mama má hnedé vlasy a odfarbuje si ich na blond?
Henna neodfarbí tmavé vlasy na blond.
Hnedé vlasy len trocha zosvetlí. Ak má tvoja mama svoje vlasy veľmi tmavé, tak to nebude také blond ako s chemickou farbou.
Henna (tá z DM) nezafarbí tak vlasy ako chemická farba.
Vyskúšaj si ty na svojich vlasoch hennu a mamka sa potom možno rozhodne, ak to uvidí na vlastné oči :D
Ty si chceš farbiť na akú farbu?
mimi, aha rozumiem...len to som chcela vediet, ci henna zafarbi aj hnede odrastene vlasy a ci rozdiel nebude prilis viditelny, ale mne sa to tak vidi, ze s hennou sa vlasy nedaju udrzat blond, ak su prirodzene hnede, vsak? ......a henna sa z vlasov aj postupne vymyva ? ako casto je potrebne opakovat farbenie hennou? ...inak ja mam hnede vlasy a chcem pouzit hnedu hennu, ale moja mama si farbi vlasy na blond a chcela by som, aby skusila hennu, lebo ma vlasy dost znicene z tych farieb..len urcite chce ostat blondinkou....len,aby potom na mna nenadavala, ze som jej poradila blbost :)a ak nahodou by nebola spokojna, citala som, ze na hennu uz chemicka farba tak lahko nechyti, tak neviem...a dakujem ti za vsetky rady :)
Mne vyrazne pomohol zihlavovy sampon od Dixi. Zinok som uzivala uz dlhsie a vlasy mi este padali a po mesiaci pouzivania obycajneho zihlavoveho samponu mi vypadavat prestali a celkovo vyzeraju pruznejsie. Takze skuste aspon dva mesiace zmena je super.
Lila, pôvodná hnedá farba by sa z pod chemickej určite neobjavila. Odrasty by ti trocha zosvetlilo do zlata a blod by sa tak vyzdvihla. Proste zjednotí farbu vlasov, ale farbené budú svetlejšie. Ten prechod je taký prirodzený.
S blond farbenými vlasmi som nerobila, ale dávala som hennu, keď boli vlasy farbené na červeno. Chemickú farbu hennou neprekryješ, len ju vytonuješ do takej farby aká je Henna.
Mimi, vlastne ta cemicka farba sa mi uz takmer zmyla, vidno ju uz len malo.....a podla teba ako by chytila henna na vlasy farbene pravidelne na blond, ktore maju povodnu hnedu farbu, ak by sa pouzila blond henna? boli by vlasy blond, alebo by sa objavila povodna hneda farba?