Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk
Tehotenstvo - otázky/moje prvé
ahojte tehulky :)
k tomu sonu: ja mam 4 fotky zadarmo,z prveho tehotenstva,teraz chodim ku sukromnemu lekarovi,dal mi fotku,ale pytal 5 eur....ale 40 eur za jednu fotku? to je prehnané...
usiko: aj mna bolieva kostrc ked chodim...som v 13 tyzdni...
jancecka, po com ta prestala boliet kostrc? bo mna boli aj pocas chodenia teraz a co s tym? ci to je ok?
... a to este ak poviem, ze ja mam takisto 2 fotky zo sona a zadarmo... :)
nádherne, to len odo mňa pýtajú 40 ečok, no ako vrchol
baby,
som v 11tt a uz mam dve fotky zo sona, jednu 6tt a druhu 11tt...lakar sa sam opytal, ci chcem foto, ja ze hej a stoji ma to 1,70 Eur.....
ja začínam 16 týždeň :D a na to sono do Hlohovca vraj berú medzi 20tym a 24tym týždňom :D ešte sa poradím s manželom, či by bol ochotný ma tam zaviezť :D a na základe toho sa objednám :D
no jasné, môj lekár sono má...a stále uňho platím 10€ :-)...V ktorom si teraz týždni? Mne zle nebolo čomu som aj rada,ale vďčím tomu aj moje kilá navyše :-).Ja akurát hľadám 3D ultrazvuk v okolí BA...chcela by som ísť tak cca v 19tt.
fatima, máme sa už fajn, spočiatku ma trápila celodenná nevoľnosť, potom prišlo príšerné každodenné pálenie záhy ale už aj to ustáva :D ale aj napriek tomu si tehotenstvo užívam ako sa len dá :D s tým sonom je to asi o tom, kto odkiaľ je. Napríklad moja doktorka vlastné sono nemá. Je to zrejme individuálne. Neviem posúdiť :D
ahoj jancecka. Ja som bola na poradni 30.3. to som bola v 12tt a mne dal lekár fotku za 10€...inak ako sa máš? ja som teraz v 13tt a mám sa super :-) s vŕastúcim bruškom, dúfam, že aj ty a užívaš si tehotenstvo :-).Inak tiež chcem ísť na 3D ale odporúčajú medzi 18-20tt, teším sa.Drž sa.
takže dnes ma doktorka na sono ešte neposlala, že až v 20týždni a pýtala som sa na tú fotku, vraj si to môžem vypýtať a zaplatím 40 € a dajú mi jednu fotku. Avšak ak by som išla do Hlohovca, tam mi spravia štyri 4D zábery za tú istú sumu, a aj povedia ako je na tom mozoček, chrbtica, všetko. No tak jednoznačne vyhráva sono v Hlohovci :D