Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk
Tehotenstvo - otázky/moje prvé
ahojte :D o dva týždne bude u nás disko, a kamoška najlepšia, bude oslavovať na tej disko narodky. som pozvaná ale neviem či hluk a zápach dymový neuškodí bábätku. Jedna tetka z dediny vraví, že do 6 mesiaca plod v brušku nepočuje, nevníma hluky z okolia. Avšak je to tetka z dediny :D nedôveryhodná :D neviete poradiť?
Ved si vygoogli cviky pre tehotne anemas problem... Inak, lahke strecingove ciky si mohla robit aj doteraz... Tehotna nie je chora. Dobre je cvicit na fitlopte. Vyslo milion dvdciek o cviceni tehotnych a na nete sa ti z toho zakruti hlava, kolko toho je...
zajtra vyhľadám mám niekde madarské noviny a jedna pani kt pravidelne cvičí aerobik radí čo sa može v tehotenstve cvičiť určite by som nebehala a rozhodne nebicyklovala
ahojte, znovu ja aj s mojimi otázkami :D teda končím tretí mesiac, všetko je v najlepšom poriadku, preto by som sa chcela spýtať, ako môžem sa trošku hýbať, chýba mi pohyb. tak čo môžem robiť, či môžem trošku behávať, alebo trebárs chodiť na aerobik, alebo posilovať, nemyslím veľké váhy, len aby mi neochablo ťažko nadobudnuté svalstvo :D a aby som mala kondičku, teraz mi nejde o cvičenie na chudnutie a formovanie, len aby som sa lepšie cítila, čo stacionárny bicykel, či steper, ´dakujem za odpovede
ahoj jancecka
vidíš ako si sa bála a o týždeń je za tebou prvý trimester ani nezbadáš a budeš kolísať drž sa
nezabudni prvý pohyb + 140 dní a máš presný dátum pôrodu
začínam 12-ty týždeň a som v poriadku ja aj maličké :D dnes som volala o výsledky genetických vyšetrení z krvi, všetko je v najlepšom poriadku :D chcem sa len pochváliť, že zatiaľ to je prvá vec, ktorá sa mi darí od samého začiatku :D čo nechcem zakríknuť :D ahojte, pozdravujem
Ďakujem agaven, ja sa šetrím až moc :D zostala som riadne lenivá. ďakujem za odpovede a rady
aj ja som to mala pono to prejde samo mne to preslo ked som mala aj vetsie brusko skus aj viac jogurtovat neviem ci to pomoze zeby si bralo vapnik neviem ale neboj mne to preslo 5 mesiaci potom zacali nohy boliet ažaž a potom som bola chudokrvna nezanedbaj to ak budes moc bleda a bude ti na odpadnutie nech ti aj v 5 mesiaci zoberie potom krv vtedy sa sice moc neberie ale ako zistit ci nie si chudorvna bude velmi dobre ja som to mala skoro až do porodu a potom som musela ist cisarskim a tam zistili ažaž moc chudokrvna a pytali sa bral vam krv ja nie od 4--až do konca nie nezanedbaj to nenos nic moc vyhalene ani obtiahnute radsej davaj volnost brusku to ma zase nasledok ze ty budes ho tam pucit a jeho nap. hlavicka bude dlho pripucena a moze mu zase tlacit a vyvoj inych dolezitych organov ked z dola moze mat potom problem s nozickami preto viac vykladaj nohy ked budes tlacit z hora tak hlavicku potom zase porucha nervova psychicka adhd atd... to je len moj nazor a rada mozes aj nemusis sa podla toho riadit setri ked nnie seba aspon jeho to dieta
prepáčte že zase otravujem, ale tá kostrč pri sedení ma stále bolí, dala som si už aj vankúš pod prdel, no nepomáha, nemáte s tým skúsenosť? Ale len v práci, doma väčšinou ležím na gauči :D nesedím