Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk
Tehotenstvo - otázky/moje prvé
ahojte, zajtra idem na sono, a rada by som bola, keby mi dali tú fotku bábätka. To si môžem vypýtať?
áno, je to normálne, po cca 12tom týždni by to malo prejsť... :-))
ahojte kocky, som v prvom mesiaci tehotentva a nic mi nechuti jest uz len na vodu sa pozriem a je mi zle :-( v podstae nejak velmi malo jem v kuse mi je zle ale to je asi normalne vsak ...
ahojte babenky.Ja som prave v 6 tyzdni a chcela by som sa vas opytat co vam robili na prvom vysetreni?Zajtra idem prvy krat na gyndu si dat overit ci som tehotna.Zoberu mi krv a co este? a potom budem ake prehliadky este absolvovat?
tak ale zľakla som sa, doteraz som mávala len bolesti ako pri menštruácii, toto je niečo nové, som sa zľakla či som neprechladla náhodou D: musím si dávať bacha
Jancecka ... mne sa to tiez stava, dnes rano som sa nemohla pohnut zo sedacky, pichalo ma v pravom boku. Ale u mna je to casto vec stravy, dost ma nafukuje a mavam nepravidelnu stolicu. Neboj ... ak sa to bude opakovat, chod pre istotu na ultrazvuk, ale bolesti v podbrusku su v teho caste.
prepáčte, že vás plaším, zavolala som aj doktorke, vraj ak mám stiahnuté silno nohavice, mám si rozopnúť, a dať si šumivé magnézium. To tu nemám, ale doma hej. A ak by bolesti pretrvávali, tak mám ísť aj večer na pohotovosť. Ale vraj je to tlak na črevá, teda vyzerá to tak, keďže to mám len pri zmene polohy. Ako som si rozopla nohavice, trošku sa mi uľavilo. Ale budem sa sledovať. A pre istotu zajtra ráno behnem k doktorke aj keĎ mi nič nebude. Juj ako som sa zľakla
ahojte,potrebujem poradiť, som práve v práci, robím v kancelárii, zle sa necítim, keď sedím je všetko ok. Ale ako náhle sa postavím, cítim dosť silnú bolesť na spodku brucha, viac na pravej strane, pri vaječníku. Výtok nemám žiaden. Bola som na vecku, cítila som že cikať sa mi chcelo avšak skoro nič zo mňa nevyšlo. Pri chôdzi ma to núti krčiť sa, je to taká ťahavá bolesť. Neviem ako to vysvetliť. Mala by som hneď utekať k doktorke, alebo stačí až ráno? Autobus mi ide o hodinku a pol. Skôr sa mi nedá. Pracuje asi trištvrte hodinu od mojej lekárky. Ďakujem za odpovede, mám dosť veľký strach
radšej zosťaň doma narodeniny bude mať aj o rok a ty si tak veľmi čakala na tohto malinkého chrobáčika
toho som si vedomá, ale keĎže bude mať kamoška vyhradený priestor, tak nemyslím že by ma niekto buchol do bruška, len či nevadí ten hluk, nechcem ubližovať bábätku, preto sa pýtam