Tehotenstvo - otázky/moje prvé

Príspevok v téme: Tehotenstvo - otázky/moje prvé
jancecka

Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

janee j

Zdravim, pridavam sa do klubu. Akurat zacinam 5 tyzden. Zatial som nebola u lekara, lebo sa nachadzam v zahranici. Vratim sa o dva tyzdne, takze to bude tak akurat doktora navstvit. Aj preto sa pridavam do klubu, aby som mala aspon nejaky zdroj informacii. Toto je moje prve tehotenstvo, takze neviem prakticky nic. Nieco som si tu uz pocitala a dalo mi odpovede. Na nieco sa budem musiet popytat. Zaujalo ma, ze viacej z vas malo mierne bolesti v podbrusku na zaciatku. Ja tiez nieco citim, ale nie je to presne bolest, skor take ako slaba predmenstrucna bolest alebo nieco ako tlakova bolest. Nic strasne, len z casu na cas neprijemne. Boli aj tie vase bolesti podobne?

jancecka

ahojte kočky, takže ja som už v 20 týždni, hrozne rýchlo mi to ubieha ani sa nestačím čudovať, všetko je v poriadku. Len ma zaujíma téma výtok v tehotenstve, viem že je to normálne ale nikde nemôžem nájsť, koľko ho má byť. Je to normálne keď si musím meniť intimku viac krát denne? Skôr taká voda to je, inak bola som na sono včera a že plodovej vody mám akurát. Ale ešte nevideli akého pohlavia je bábätko :D

jancecka

zuzula12 pilates som našla na nete, avšak nechcem pilates, chcem len cviky na fitlopte a aj sa mi podarilo nájsť v internetovývh obchodoch také DVD avšak na ten just vypredané D: preto sa pýtam tu

jancecka

:D moji kamárati, no, jeden nemá internet, druhý je v tom nový, nebudú to vedieť, brat by to mohol vedieť, no nechcem otravovať, teraz má maturity, ja si radšej zoženiem :D

usiko

jancecka, ak nezozenies, najdi si nejakeho kamarta co si ztahuje z netu filmy, on ti stiahne aj take cvika z netu, zadarmo....mne kamos stiahol pilates pre tehotne....

jancecka

ahojte, chcem sa spýtať nejakej mamičky, ktorá cvičila v tehotenstve cviky na fitlopte a má doma DVD, či by bola ochotná predať mi ho :D budem len rada

jancecka

usiko, odvtedy som kŕč nemala, ale ešte som nešla nikde okolo lekárne aby som si ich mohla kúpiť D. som z maličkej dediny a pracujem v o trošku väčšej ale lekáreň je v najbližšom meste