Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk
Tehotenstvo - otázky/moje prvé
ahoj usiko, bola som 3 dni v nemocnici, v sobotu rano krvacanie a hned som tam bezala s malickou dusickou a pomaly som plakala, no este doobeda sa mi to zastavilo a do vecera len spinenie a bolo to zazehnane...
lekar mi nakoniec povedal ked som odchadzala, ze babatko je take malinke, ze som asi mala neskor ovulku a toto bolo uhniezdovanie, inak som sa citila dobre, ziadne bolesti... babatko je pekne v maternici a ze je vsetko ok, teda ale v sobotu som si aj poplakala, co som sa bala, ze o malinke pridem, nastastie hodnoty hcg ako mi ich merali v nemocnici nadherne stupali, takze sme v poriadku :-)))
inak som mala v utorok statnice, tak bolo veselo :-)))
...no dobre, je tu nejako mkoc ticho...takze ozvite sa....co mate nove?
Jancecka, isabella a ostatne?
...ja zatial cakam na termin morfol. UZV, buduci piatok mam poradnu taze az to male uvidim cule na monitore, tak si az vydychnem.....
...pohyby este nic /18tt/, ale brusko mi uz trochu vidiet, zalezi od toho, co si obleciem.....
akurat, ze ja som tu za vami baby moje trocha pozadu, ale aspon mi budete moct radit, kedze moje mimi je mladsie ;-)
isabella,
no, presne to, aj ja som to mala take a preto som vedela, ze sa nieco deje...a plet som mala krasnu ako uz 15 rokov nie.....no proste take cudne zmeny.....tak sa drz zatial....papa
ahoj usiko, tak sem ti teda odpisem, citim sa... no tak normalne... len chodim nenormalne casto curat, co mi vadi a este mi vadi, ze mam citlive bradavky a to dost, inak obcas mi byva divno, ale ono to estelen prepukne, ved som len nieco cez 4tt, teda som niekde ku koncu 5tt, takze ma to estelen caka, akurat vcera mi bolo zle ked som sa naklanala ako som umyvala riady :-D hej a v noci sa casto budievam a utekam na wc :-DDD
baby, uz som aj ja tehu :-))))
baby gratulujem.....:-)))
Jancecka ... tiez si myslim, ze je to babatko, ktore ta chce pozdravit ... ja uz mam kopance asi 2 tyzdne, no pri prvom dietati je to trosku neskor. Neboj sa, niekedy ta kopne tak, akoby si dostala krc .. :-) ... treba si to uzit ...
kočky ja som už túto nedeľu cítila prvé kopkanie babatka :D
joj, jancecka, pozeram, ze si v 21 tt, takze to mas pohyby babatka!!! podla mna....uz by som chcela byt tam kde ty...este si 4 tt pockam....drzim palec!!!