Tehotenstvo - otázky/moje prvé

Príspevok v téme: Tehotenstvo - otázky/moje prvé
jancecka

Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

jancecka

ja neviem prečo, ale som taká kľudnejšia ak na začiatku, môže sa niečo zlé stať aj v poslednom trimestri? hrozí ešte potrat? akože určite sa zle veci stávajú aj teraz, ale povedzte mi, že určite je to menej pravdepodobné ako na začiatku?

isabella

dakujem usiko, ty sa mas ako?
mna uz zacinaju prenasledovat nevolnosti, som zvedava kedy a ci vobec to prepukne az do zvracania...
vo stvrtok idem na sono, tak budem zasa mudrejsia :-)

usiko

obcas picha, obcas ta bude boliet brusko ako pred menzes /roztahovanie maternice/., v boku picha vacvsinou pri prudkych pohyboc...je to ok.......potrat krvaca a zamlknuty potrat nezistis......takze ak sa nieco deje, tak to nemusi byt nebezpecne...

isabella

ahojte baby, mna tak dnes cez den obcas picha v pravom boku, nemoze to byt nieco nebezpecne? som na zaciatku siesteho, koncim piaty tyzden

jancecka

s tým úplne súhlasím :D dôležité je zdravie bábätka :D prajem ti aby si si vybrala kočík podľa tvojich predstáv a aby ti dobre slúžil :D

mirka 23

Kočiar nie je dôležitý.. ale proste ja chcem a viem že mi naši kupia. Budem mať jeden, ale poriadny. Ved hlavna vec, nech je malinke zdrave.

jancecka

mirka, viem si tvojho manžela predstaviť :DD my síce máme z oboch strán babku aj dedka :D ale že by mohli kúpiť kočík jedni či druhí za 20 000 sk :D to sa povedať nedá :D ale tak my sa budeme vynášať aj v lacnom kočíku :-))) a tiež staviame dom :D teda prestavujeme

mirka 23

Jancecka, ved ti je jasne... kočik sa ti nerozpadne.. ľudia si ich chvali, že potom ich ešte aj velmi dobre predaju. My tiež nemame nazvyš peniaze, lebo potrebujeme dostavať dom, ale tak verim, že babka s dedkom sa budu natolko tešiť, že ten kočiar kupia :) Manžel tiež nie je nadšený, že chcem kočiar za 20 000 sk