Tehotenstvo - otázky/moje prvé

Príspevok v téme: Tehotenstvo - otázky/moje prvé
jancecka

Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

jancecka

mirka :D presne tú značku som už počula, ale včera ma to nenapadlo :D mám kamošku ktorá si kúpila práve na poľskom trhu kočík tejto značky a je veľmi spokojná :D
inak od nás skoro všetci chodia do Poľska hlavne na kočíky a nikto nemal žiadne problémy s ním, tak neviem, ja by som aj drahšie kúpila ale keď na to nemám tak to nemôžem ani kúpiť D: celý byt máme zariadený tak čo najlacnejšie a nie príliš kvalitným nábytkom

mirka 23

Baby, Kočiariky Peg perego su dobre a určite aj ine značky, len tieto su aj cenovo dostupnejšie. Ja by som klasicky z polskeho trhu nechcela. Mala som v rukach taky a hned na to Peg perego a to sa neda porovnať.. to ako Embečka a Mercedes.

usiko

isabela,

sa necudujem, ze sa kazdy tesi....u nas je to, akoby sa ani necvhumelilo, mama nic, berie to ako normalnu vec a svokra sa pyta na info priatela, ale kedze si s nou velmi nerozumiem, tak mi to vyhovuje....ale nejake nadsenie sa u nas nepestuje...co je aj fajn, lebo nemam rada vela kriku okolo mojej osoby...

isabella

ahojte baby, tak uz mam aj tehotensku knizku a zajtra idem na krv, inak sme s babatkom uplne v poriadku... moja mama sa uz tak tesi, ze uz kupila nejake jedny bodicky, sadu dupacky a uteracik a nejake ponosticky a chvlali sa kade chodi, ze bude babka, normalne sa z nej musim smiat :-DDD

usiko

jancecka,

joj, vies co, ja citam diskusie ohladom kocikov na modrom konikovi a tam baby pisu o takom a takom a o vsetkom, co uz pre dieta nakupili....a ja chytam paniku, lebo vobec miestami nemam ani paru o tom, o com rozpravaju.....pisu ake je dolezite upit dobry kocik a ja neviem podla coho, kedze je to individualne a tie vecicky, co nakupili do vybavy! niektore ani neviem, naco su...akoby som bola uplne hlupa alebo co.....ja len dufam, ze sa to nejako utrasie....

jancecka

usiko, nerozumiem sa tomu ale vôbec, neviem čo sú dobré značky a čo nie, boli sme len v Jablonke, kde sme pre nedostatok času objavili len jeden stánok s kočíkmi a hneď aj tam kúpili. Ja mám na kočíku napísané VR CONNECT. Vôbec neviem či je to vôbec značka. Ale jeden kočík, samozrejme neviem akej značky, som tam videla za 330 € a u nás som ho videla 530 €. Presne ten istý.

usiko

jancecka,

a este mi mozes povedat, je mozne kupit v polsku kvalitne kociky od dobrych znaciek /ktore dostat tu/, za mensie peniaze nez tu?

jancecka

neviem veru koľko má kíl :D ale dvihnem ho v pohode, no som zvyknutá dvíhať ťažšie veci, lebo pracujem s balíkmi v práci :D či sa rozhegá, neviem posúdiť, dali sme zaň 260 € a u nás ten istý stojí okolo 400 €. Je to trojkombinácia. Ja ho ale chcem len pre jedno dieťa, potom predám. Ak sa pošťastí druhé chcem samozrejme iný :D a mám šikovného manžela, ktorý poprípade opraví ak sa niečo pokazí ale veď nebudem chodiť na ňom po horách, kopcoch a jamách :D nie? ja som vždy za lacnejší variant, aj keď možno nie je tak kvalitný ako ten drahší variant, ale teraz už jeden nevie

usiko

...no a mi povedz...ten kocik z polska je aky? lebo na fore baby niektore vravia ze dobry, ine ze su strasne tazke...tak neviem...kolko ma kil?

..a vraj sa rozhegaju skoro...no ale ked tu su take neskutocne ceny za kociky ze odkladam na neurcito zatial...