Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk
Tehotenstvo - otázky/moje prvé
ja už po 20 týždni som :D a prečo by som nemohla kupovať výbavičku? ja už kočík mám, necelý mesiac :D boli sme v Poľsku
ale inak nič, len detskú izbu sme dokončili
no...ja nepredbieham, lebo sa este bojim ze sa daco stane, takze po tom 20tt uz budem...inak nic nekupujem este, ziadna vybava, krstiny mat nebudeme, takze nie, ale kociky obcas pozriem....takze len tak mierne....ale plne ta chapem...
ahoj usiko a isabela gratulujem Vam a tiez sa presuvam do tejto temy. Citala som Vase prispevky na tema za ako dlho sa Vam podarilo otehotniet a ked som si uz povedala ze dost bolo s rozmyslanim nad tym kedy to bude, tak sup a teraz som v 7 tyzdni. drzim Vam palce vsetkym
ja už inak v mysli chystám krstiny :D akurát pred chvíľkou mi volali, že mi došli objednané taniere :D už sa teším na to :D ako to celé dopadne a to som ešte ani neporodila ale chcem mať všetko pripravené, aby som potom nemala veľa stresov :D nie tu ešte nejaká taká čo takto predbieha udalostiam???
ahojte, ja čakám na 4D sono, idem 2.júna tak potom sa ozvem čo a ako :D už sa moc teším ako svoje bábo uvidím :D bruško mám teda riadne a malé riadne kope :DD nejaký futbalista predpokladám alebo tanečnica :D alebo naopak :-))
ahoj,
tak to sme skoro rovnako, ja teraz budem koncit 18tt a stale sledujem, ci nezacitim...tak si este pockam......ale stale mam strach ze ci sa nieco za temn mesiac nestalo..predsa len, ak ho nevidis pohybovat sa kazdy tyzden na uzv tak ti kadeco chodi po rozume..teda aspon mne...takze sa strassne tesim na kontrolu o tyzden....buduci piatok...a vypytam si 3 alebo 4D, nech ma aj otecko nejake zazitky domca....
isabella,
ver mi, ak ti je zle a bude ti zle, tak ti to nebude do toho 12tt vobec chybat...budes rada, ze vecer spat a cela noc bez pocitu na vracanie....
baby, statnice aj obhajoba za B, takze super...
a neboj, davame na seba pozor, dokonca ani nesexujeme... heh, ale momentalne mi to velmi nechyba, len ked zacne, to bude utrpenie vydrzat aspon do 12tt :-DDD
ahojte...isabela tebe z celeho srdca gratulujem :) konecne si sa dockala,velmi sa tesim....drzim ti palce....a ako pisala usiko davaj na seba pozor....usiko ja som pohyby pocitila v 19 tt....teraz zacinam 20 tt a zajtra idem na ultrazvuk,lekar mi zmeria babatko a mam doviest aj manzela,tak sa tesime :) ....a ku Annovi som uz objednana o tri tyzdne na 3D....len ma teraz trapi,ze na brusku,na prsiach a rukach som sa vyhadzala neviem vobec z coho :( som uz na nervy z toho,zajtra idem ku lekarke,moze to byt nejaka alergicka reakcia....inac celkom v pohode...
isabella,
statnice su dufam ok, mozeme gratulovat?
Ty, davaj si na seba pozor!!!! nerozculovat sa, nepanikarit, nenechat sa nicim rozhadzat...dat si vsade a vzdy nacas, neponahlat sa a nesexovat.....a bude to ok...strasne si ma vylakala, ked som zacala citat....ale som rada, ze vsetko ok...drz sa, moja.....