Ahojte, som v 6 týždni tehotensta, z čoho sa nesmierne tešíme. Je to moje prvé čakanie na bábo, preto mi hýria hlavou rôzne otázky, ako čomu sa trebárs vyvarovať v potravinách, tak alkohol viem že sa nesmie, chynín v toniku je nebezpečný, kávu som vyradila, bylinkové čaje tiež nepijem, ale rada by som počula nejaké rady ako sa stravovať, čo robiť a čo nie aby som prežila celé tehotenstvo v pohode, nielen ja ale aj bábätko, ďakujem
----------------------------
Tehotenstvo - www.zdravie.sk
Tehotenstvo - otázky/moje prvé
usiko nie je dobré veľa pribrať, ja mám bábo síce zdravé ale doktorka mi vravela že nemusím toľko jesť, že ja môžem mať potom problémy, hlavne čo sa týka zhodenia, zatiaľ to vraj nie je alarmujúce ale mám sa krotiť.
A vraj niektoré priberú hneď, potom sa to stopne, a niektoré až v druhej polovici.
zuzula12 hej maličký kope ale nie v noci :D od desiatej do tretej najviac, potom ešte sem am aj navečer, okolo takej deviatej, ale v noci vôbec :D ja som pribrala vážne veľa, mala som pred tehotenstvom 68 kg a teraz mám 83 kg D: bruško mám tiež veľké, aspoň mi tak vravia :D že ako pár dní pred pôrodom :D ale ja som pribrala všade inde :D ale čo už, potom to pôjde dolu :D nejak si z toho veľkú hlavu nerobím :DD
a to fakt budeme asi na pôrodnici spolu :D super, máš vybrané aj meno? my sme sa konečne zhodli na jednom mene, nevedeli sme si zo 4 vybrať, takže vyhráva Filipko, snáď sa to už nezmení :DD
Ahojte mamicky! Dlho som tu nebola ... Isabella - blahozelam!!! Nech je malicke zdrave a tebe nech prvy trimester prejde co najskor ... Nie je to nic prijemne - ja som sice ani jedno tehotenstvo nezvracala, ale bolo mi zle cele dni. Niekedy som zvladla len jedno jablko ... Tak tebe nech je lepsie!
Jancecka - blahozelam ku chlapcekovi! Asi aj mam v sebe chlapa - sice sa na 4D ultrazvuku otocil k nam chrbtom, ale citim to tak ... A aj mne trosku posunuli termin - na 22. septembra, mozno budeme rodit spolu ...:-) Len nech su deticky zdrave! Ja sa mam dobre - uspesne som zmaturovala s bandou 60ich maturantov a teraz si uz len uzivam posledny mesiac do konca skolskeho roka. Kazdy sa ma pyta, kolko mam v sebe deticiek, pretoze mam neskutocne velke brusko - pribrala som 7 kg a citim sa ako balon. len vsetko je v bruchu, zo zadu nikto nezisti, ze som tehulka. Ako sa dari tebe? Maly kope vela? Ja kvoli nemu nemozem spavat - to bude urcite futbalista ... :-)
Babenky, drzte sa ... a uzivajme si tehotenstvo!!!
babyyyyyyyyy :-) mame srdiecko :-)))) a 2mm, co zodpoveda 6tt :-)))))
juuj baby som taka rada,same pekne veci pisete :) mna este stale prenasleduju takepocity ze ci je vsetko ok,ci je babatko zdrave a tak,ale 14.6. idem na ten 3D/4D,tak doktor vsetko skontroluje,dufam ze vsetko bude v poriadku a budem spokojnejsia...super usiko,teda je to super lekar,podla toho co pises...ja chcem aj dvd aj fotky,vsetko :) ked uz su take moznosti,takpreco ich nevyuzit no nie? a inac mne daval lekar kontakt na jedneho lekara do KE,na 4D,a vraj cennik 50-150 evry,tak som skoro odpadla...idem pekne tu v RV :) pekny den vam zelam
isabella prajem ti aby si mala co najmensie tazkosti s tymi nevolnostami,je to des,ale kvoli tomu drobciatku sa to da zvladnut :) ja som mala teda hrozne tazkosti,ale kazda zena je ina...jancecka blahozelam,takze cakas chlapusika? ja este neviem co bude,ale mam takypocit na dievku,ale to je jedno,nech je len zdravucke....
super janecka... baby ja som dnes prvykrat pocitila co je to tehotenske zvracanie... ach jaj, ktovie ci to bude trvat :-///
dnes poobede idem na sono, tak dam info
jancecka,
joj, ta to je super!!! znie to uzasne, tak sa tesim aj ja......