Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?
Preumelkovana zenska cast Svk
ok. tiez pravda...
Asi som to napisala dost nejasne...Ja som nenarazala na zeny, ktore potrebuju plastiku, lebo inak ich to psychicky ubija. Chapem ked si da niekto spravit nostek, prsia lebo ziadne nema, aj usi...Co vsak nechapem je, ak je baba uz fakt pekna a stale vymysla. Prosto nechapem tie cokoladove pipinky s vytetovanymi linkami na perach a vyrazom kacicky. Celu tu snahu vyzerat tak komercne, barbinkovsky...A bibba, mas pravdu, nie vsetky pekne su hlupe a nie vsetky "skarede" su dobre kucharky ;) Je to vsetko o tom, ci si clovek dokaze najst tu spravnu hranicu medzi upravou toho, co nam priroda nadelila a potom posadnutostou vlastnym zovnajskom. Nikoho neodsudzujem, len som chcela vediet, co sa komu viac paci.
pravda...
dnes je taka doba ze clovek, to je jedno ci zena alebo muz musi AJ dobre vyzerat ak chce byt uspesny. nevravim o umelej alebo super krase, hovorim o normalnych ludoch ktori sa o seba staraju. a ak ti nieco v tom brani, mas nejaky komplex, velky nos, male prsia, odstavajuce usi je normalne s tym nieco spravit. ja mam za sebou plastiku, a naprik tomu viem uvarit caj a v hlave nemam nasrate. po plastike som zistila ze jediny kto vas bude odsudzovat su ludia ktori po plastike tajne tuzia, ale sa neodvazia, alebo zavidia alebo pod.
a drahy moj, s vychovou to nema nic spolocne.
a mas tam zopar pravopisnych chyb, tak bacha.
Je to jednoduché.Je veľmi veľa zamestnaní,kde na výzore veľmi záleží a ak sa o seba nestaráš,tak ani nezbadaš a vymení ťa mladá,pekna a ctižiadostivá dievčina.A ty mlžeš na urade práce.A to isté sa denno denne deje aj v sukromí.Dobresituovaný manžel nemá nudzu o zlatokopky,teba si nechá v kuchyni a na dovolenku do hotela pôjde so sexicou,ktorá nevie variť.
darika, aj ja suhlasim s tebou.. co si pisala. len som to zabudla napisat...
lost,jasne,ze mas pravdu,ale...urcite by som nerozoberala,ci ma ta alebo ta viac alebo menej plastik.Nech maju.Nech si da na seba aj vrece,ked to jej a jej okoliu nevadi.Toto by mali predsa rozoberat chlapi pri pive.
bibba,suhlasim s tebou
a ked uz ide o to. tak mne sa nezda ze na Slovensku je AZ TAK vela zien, ktore chodia na lekarsku kozmetiku alebo k chirurgom ako na klavir... zase ste to trosku prehnali.
darika - nemyslel som ze zle vychovany, ale maju priliz (mozno materialne) hodnoty.
Urcite je rozdiel medzi fiflenou co chce vyzerat ako pamela a medzi obycajnou, i ked nie pamelou co chape ze to nikam nevedie.
Pokial nieco ta zena mala a prisla o to, tak to je iny pripad, myslel som take pripady, ked clovek sam na sebe hlada donekonecna chyby (on/a aj tak dokonaly/a nikdynebude).
Aj zdravotne problemy su iny pripad, to by sa ani ako plastika chapat nemalo, i ked niekedy ludia zaraduju do zdravotnych problemov aj uplne malickosti.
"Len preto,aby niekto nepovedal,ze ju zle vychovali" - nemala by brat ohlad na taketo okolie, i ked mozno teraz negujem moj predosli prispevok, ale nebral som do uvahy to ze tam mozu byt aj take velke zdravotne problemy.
Su rozne plastiky, co aj zivot zachrania, to je ina kategoria. Ale pokial ide len o to ze "eh, mam krivy nos o ten milimeter-dva" tak ten clovek takmer urcite nie je v poriadku v prvom rade, ked chce takmer dokonaly symetricky tvar tvare napriklad. Zase by sa mohol skovat za povolanie, povedzme moderator/ka, tak ale je to len lacna vyhovorka.. podla mna. aj ja som chcel byt astronaultom, avsak zo zdravotnych dovodov by som byt nemohol, tak co mam robit :) zivot je pes, treba sa prisposobit, prirodu neoklame ziadny chirurg, casom sa to vrati, je nezmysel mysliet na dnesok, bez ohladu na to ake nasledky to prinesie v buducnosti. Da sa na to pozerat z extemne vela uhlov a takmer urcite neviem ako sa citi dany clovek co tak pre tu plastiku rozhodol, no ja by som ju nepodstupil. I ked by som dokazal zmenit takmer vsetko na sebe, - usi trochu pritlacit k lebke, kruhy pod ocami troska zakryt, zmensit nos, porcelanove zuby, vyrovnat celo, zagulatit lica, orezat sanky, alebo rovno premodelovat celu lebu. ono vsetko toto je mozne, staci sa podpisat na papier a je to :) lenze mne osobne to za ten risk absolutne nestoji. mam aj zdravotne problemy ktore BY sa MOZNO dali operativne odstranit, avsak ja zijem, a ked zijem tak nechcem do toho zbytocne sparat, je to ako TV, ktora funguje, naco sa do toho rypat pokial to funguje.. Skor ma zaujima zdravie ako take, ktore viem svojou cinnostoi upravit, zmenit az zlepsit :)