Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?
Preumelkovana zenska cast Svk
Kikka, chcela by som. lebo od prirody mam taky "nepekny cumak", ani kozliatka nemam bujne...lenze, ak by som si mala vybrat, co si dam spravit, tak to bude ten nos, lebo na tvar mi pozera kazdy- denne a klamala by som ak by som tvrdila, ze z toho nemam komplexy ;) Ale ako staaale opakujem ohladom prispevku a nazorov - pozastavujem sa nad babami, ktore maju C prsa a daju si spravit D leeebo medved ;)Neodsudzujem tie,co riesia A/B (zvlast po kojeni).
trochu vecsi , trochu mensie... bla bla.
myslim si ze baby si nedavaju prerabat nieco s cim niesu velmi nespokojne.
riesite tu voloviny. To akoby ste riesili ze si niekto kupi nieco co ani vlastne nepotrebuje. neni vam jedno co kto urobi? Sa nepozerajte ked sa nepaci.
kikka01 - inac nikoho som neodsudil, bol to len moj nazor.
konkretne ten tvoj prispevok sa mi javi ako "plastika pre uspech"
potom tomu nechapem, preco by som sa mal prisposobit ludom, pokial niekomu vadia moje usi, tak dovi dopo, nie su jediny na svete.. nie je to az take zle, avsak nie su dokonale.
je vela ludi co su skaredsi ako bezny clovek, maju obrovsky nos, tlsty su, krive nohy, skaredu tvar, ale su tak uspesny, ako vsetky super modelky a modelovia na svete do kopy, ako je to potom mozne ?
som za,
ano to by bol asi skutocny hendikep. Trochu vacsi nos, alebo trochu mensie kozy, alebo uzke pery skutocny hendikep nie su.
no ved to , ze v dnesnej dobe môže vyhrať Miss aj chlap :))
kolko % ludi nema gule?
kikka01 - mohol by som si kupit akukolvek plastiku by som len chcel, a potom vyhrat hoci aj Miss Slovakia 2012, takze v tom problem asi nebude ;)
cize nie financie, nie zavist, nie odvaha. co potom ?
Ani po nej tajne netusim, proste som spokojny s tym co mam, je mi fajn, som stastny (ale nebolo to tak vzdy).
plus, nechcel som generalizovat, najdu sa aj rozum pouzivajuci ludia, co aj tak idu na plastiku, preco? lebo robia to co chcu, tj idu za svojim (mozno) snom/cielom, respektive investuju do seba, alebo neviem preco konkretnejsie.
Lenze mne tie umele veci nechutia, totiz nechcem sa dotykat "plastickej" kozi.
Pre mna taka preplastikovana zena vyzera, ako monzo pre teba presteroidovany muz.
a dalej, ISTEZE musi vyzerat aj dobre, ale to nie je absolutne pravidlo.
kto bude mat vacsiu sancu, sexbomba co zatrepe volovinu, alebo premerna zena co sa slusne a reprezentativne predstavi. no moze byt aj reprezentativna sexbomba, lenze to su vynimky :) a ak nim patris, tak beriek, klobuk dolu, aleee nazor mi to nezmeni. A dobre vyzerat, na to plastiku netreba, aspon v drtivej vacsine pripadov nie.
ale prezrad mi jedno, co u teba znamena slovo "uspech" ... (nepodpichujem, len sa snazim zistit aby som ta pochopil)
Uhlie a keby si nemal gule ci centimetrovy penis?Tak to neni hendikep?
Ono je to ale aj chyba medii. 90% reklam je zameranych na samolubost a narcizmus zien. Plno reklam na sampony na lupiny, kefky na obocie, kremy, ktore su rovnake uz najmenej 30 rokov, akurat tam primiesaju nejaku blbost s exotickym nazvom a zienky sa hned chytia. Pravda je ale taka, ze ak niekto povazuje male kozy, alebo vacsi nos za vazny hendikep, tak ten clovek je podla mna naozajstny chudak.
plastiqo a ty by si nechcela ziadnu operaciu? nic vylepsit?