Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preumelkovana zenska cast Svk

Príspevok v téme: Preumelkovana zenska cast Svk
Plastiqo

Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?

lost

Zo skody na BMW..

je viac dovodov (zoradene podla toho ako ma napadnu)

1. prestiz, znacka
2. rychlost, jazdne vlastnosti
3. bezpecnost, spolahlivost

A zopar ludi ma rovnake dovody ako som napisal, len ich berie vahovo obratene (cize 3. najdolezitejsie 2. stred 1. najmenej dolezite)

Avsak s BMW pritiahne pozornost okolia, tam spociva to riziko (male, ale je tam) a pritahuje riziko aj v tom pocite "ja mam BMW, ja som kral ciest, uhni mi" a potom sa v nom zabije pre falosny pocit absolutneho bezpecia. naopak ten v skode rozumie ze ak jazdi rychlo, tak sa zabije velmi rychlo, a tak jazdi opatrne)...

aj plasitka musi mat svoje rizika, mozno dnes uz mensie, ale stale ma... uz len z principu ze ju robi clovek, to je tvor ktory skor ci neskor chybu spravi..

Plastiqo

Ok, riesme aj muzov...ziadneho zatial nepoznam,ale v seriali Nip/Tuck je ich plno. A potom ja vravim o tych plastikach, ktore priam kricia, ze "hej, som prerobena". Nic viac. Inak, musim ta sklamat, nie som blondina.

som za

pisem o tuzbach a nezmysloch ...Nic neporovnavam, hodila som otazku... Pocuj nepatris k nejakym sprostym blondinam ???

som za

pocuj a ty odkial vies ze baba s C ide do D? a ze to len tak???
A inak preco niekto kto ma napr skodu tuzi po BMW????