Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preumelkovana zenska cast Svk

Príspevok v téme: Preumelkovana zenska cast Svk
Plastiqo

Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?

bibba

uhlie... dost odveci. takze ked povie niekto babe co ma jednotky ze ma male kozy tak nema male kozy? pochybujem ze by to povedal tej co ma aspon trojky... kazdy vie co znamena mensie a väcsie.

uhlie

SI,

kazdy ma iny vkus. Ak ti niekto povie, ze mas male ko.y, tak to znamena, ze je to jeho nazor a nie, ze mas male ko.y.

Dokonale vyzerajucu zenu som nikdy nevidel. Mozno, ked sa clovek poyrie z 10 metrov. Mozes si dat plastik, kolko chces , dokonale vyzerat nikdy nebudes. je to takisto dane tym, ze si kazdy predstavuje dokonaly vyzor inak.

papaja

omg....kazdy nech si da plastik aj desat ked chce a ma na to,nechapem,co sa ludia special na svk zvyknu miesat do druhych,kazdy si nasledky operacie bude znasat sam,ak ma niekto komplex predsa nebude cely zivot prechadzat s tym,ze mu nieco na sebe velmi prekaza ale v ramci "prirodzenej krasy" to riesit nejde
kazdemu dla jeho chuti

SI....

riesite hlupost
stalo sa mi to v lete ,ked som kracala do prace ....okomentovalo ma par blbcov slovami "je...ale ma male prsia" a tu sa dusujete ,ako moc sa Vam pacia prirodzene no v skutocnosti je to uplne inak teda kazdy sa otoci za peknou babou ze
.... a este kolko energie nas stoji ,aby sme vyzerali dokonale ak vsak niektora toto svate pravidlo porusi, najradsej by sme donej hodily kamenom
mozno stracame svoju identitu v konzumnej spolocnosti, drogerii, modnom priemysle......
TEDA CHLAPCI
napiste aka je idealna zenska krasa u trebars 30-tnicky
vzdy sa zhrozim ,ked na reklamnych plagatov pozera na mna dieta s tvarou prostitutky
IDEALNA ZENA - JE MLADA PIN-UP??????????

Plastiqo

Hej aj ja poznam take relacie. Je neuveritelne ako rhinoplasty dokaze zmenit celu tvar. Sem-tam sa vsak stane,ze Dr. odmietne pacienta operovat, lebo mu to pride nepotrebne a vie, kedy to je u kohosi uz skor psychicky problem, nez fyzicky.
Tak napriklad Donatella Versace
www.celebritysmackblog.com
Komik Carrot Top
www.tmz.com
o Michael Jacksonovi nehovoriac...

Dn

No ale tie programy a Prime čo teraz bežia,tie teda ukazuju ako sa dá ľudom týmto spôsobom zmeniť život.Každý kto vidí tých ľudí ored a po to musí uznať.

darika

tak dobre,zacnem ja.Viem o jednom,ktoremu nikdy nesmel ani vlas na hlave krizom stat.Je uz vyse 6 rokov v UK a nedavno mi pisal,ze ma za sebou 2 plastiky.neprezradil co,vraj ci si vsimnem,ked ho stretnem.A ma aj tuk odsaty.A viete co,ja dodnes nerozumiem,aky tuk,pretoze ten chlap mal vzdy postavu modela.Tak toto ja nemusim.urcite ma botox,alebo vrasky okolo oci natiahnute.Toto ja uz nemusim.Chlap s vraskami je sympaticky a aj ked je trosku s bruskom.Nemusim tie modelky,co sa este aj vznasaju s dazdnikom,aby nezmokli.