Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preumelkovana zenska cast Svk

Príspevok v téme: Preumelkovana zenska cast Svk
Plastiqo

Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?

jajka001_

no tema nie o tych, co maju jednu plastiku, lebo vyzerali fakt zle, alebo o tych, co to nutne potrebuju k praci, ale o masovych plastickych operaciach, a o tom, ze kolko je takych bab co sa nechavaju cele prerobit.

darika

lost,myslis tym,ze plastiku si davaju nevychovani ludia?
Co ked ta zena,niekedy nieco mala a zrazu o to prisla.Tym jej ego tak nizko kleslo,ze nebola schopna vyjst ani von.Je vela pripadov,ze to pomoze.Preco nema byt stastna,ked moze.Len preto,aby niekto nepovedal,ze ju zle vychovali?

lost

Ludia su smiesny :)

Vadi im to ako vyzeraju (a nielen oni, ale aj okolie), vadi im to kolko maju pismenok pred a za menom (a nielen oni ale aj okolie), vadi im kolko nul maju na ucte (a nielen svojom), vadi im kto s kym co ako preco robi a podobne..

Nie ze by konecne zacali riesit problemy a to vychovou svojich deti aby nemysleli ako "aha ona sa tam zacala past, idem aj ja"

Vychovane dieta vychova aj svoje dieta slusne a potom nebude mat na praci aj ine veci ako rozmyslat aku plastiku si dnes urobi ;)

Toto nie je dobou, ludia boli smiesny od uplneho zaciatku, je to v genoch, je to nepohodlne bojovat proti tomu, tak to robi velmi malo ludi. Avsak ich problem :D

doubledog

prirodzena krasa?
take nieco neexistuje, mile damy, odkedy sme zliezli zo stromov
a uz aj vtedy ste si asi pchali kokosove orechy na hrud

uz tisicrocia si na seba nanasate rozne materialy, zacali ste farebnymi hlinkami a trblietavymi kamienkami, pokracujete plastickymi operaciami

principialne to nie je nic nove.

moj postoj muza:
zena, ktora az prilis riesi svoj zovnajsok, ma dusevnu poruchu a ja fakt netuzim liecit pacientov.

bibba

...asi to bolo myslene tak, ze ked ma zena trebars silikony alebo je sexica tak jej prihori caj, vsak? lebo automaticky nehrozi, aby len nahodou mohla byt schopna navarit jedlo. ze?

bibba

...aby som bola konkretna, toto bola ta veta, ktora mi prisla smiesna a ktora ma rozculila:
By ma zaujimalo, ci chlap oceni v kuchyni prirodzene vyzerajucu zensku, ktora mu skvele navari, alebo taku co vyzera max sexi v zasterke,ale prihori jej aj caj ;o)

bibba

zlaty stred je najlepsi. nieco medzi sivou myskou a vyfintenou pipkou. mne sa nepacia moc take fadne baby co sa neradi pekne obliekaju alebo pekne namaluju (nemusia vzdy)... a potom takto dopadnu ako je vidiet aj vo vasich prispevkoch niektorych, tie vase reci, ze pekne zeny nevedia varit, su hlupe, vyumelkovane... to mozno hovorite preto, lebo vy sa citite nejakym sposobom obyvajne, aj ked sa nechcete menit, inak si to neviem vysvetlit, alebo ste naozaj taki zaostali ludia s predsudkami, ze tvrdite o peknych ludoch ze su vo vsetkom uplne nemozni a musia byt vzdy len namysleni, pripadne pouzitelni len na sex, povrchni.. a tak dalej? lebo to hovori dost vela zien. si myslite, ze mate vyzrete nazory, ktore davaju nejaky zmysel ale aky je rozdiel medzi tymto a rasismom napriklad? ved odsudzujete ludi na zaklade ich vyzoru. je vela peknych bab co su este viac inteligentne mozno nez podaktore skaredsie... tazke preksunut. viem.
a k tym zakrokom a operaciam... neviem preco ste fakt taki pohorseni z toho. ved nato to tu je. aby to ludia vyuzivali. vsetko je biznis.
ked si da niekto spravit 2-3-4 operacie, tam uz nieco nie je v poriadku. ale ked ide napriklad o jednu, kde je problem?
zato ze ma nejaka zena umele prsia tak je cela umela? co to vobec za sprostost?
ludia robia ovela horsie veci nez take ze si davaju nieco cudzie do tela! je rozdiel medzi tym vyzerat dobre a vyzerat smiesne. co je moc, to je moc. to si myslim aj ja. ale nech si kazdy robi so svojim telom co chce. ved je jeho. a ked clovek nieco robi, asi to robi preto ze mu to nieco dava. tak nech je aspon rad.
tvoja sloboda, tvoje rozhodnutie. ja na sebe umele nemam nic. ale nepacia sa mi moc taketo debaty, lebo prehanate niekedy... hovorite ze ludom ide len o to aby vyzerali krasne. pripada vam to smiesne. a mne pripada smiesne to, ze sa nad ich vyzormi tolko zamyslate. potom si asi tiez velmi vsimate vyzor druhych ludi? ale mozno sami splyvate s davom...