Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?
Preumelkovana zenska cast Svk
dost zaujimava tema :)
no ja tiez nemam na sebe nic umele, ale mozno, keby boli financie, tak by som si dala zmensit nostek, ci trosku zvacsit prsia. ale ked na to nemam, tak nemam a nerobim si z toho tazku hlavu :))
No podla mna ide o to, aku operaciu si da spravit. Niektore maju urcite vykyvy a s tou operaciou si nezeleju vypadat k svetu, ale proste "normalne" - prirodzene. Nie kazdy ma prirodzene to, co vacsina ano.
Trebars... ked ma niekto nostek ako pinocchio, ma z toho komplexy, a mysli si, ze keby si ho dala spravit, padol by jej kamen z duse a krajsie by sa jej zilo, tak na co trpiet, vsakze? Ked na to ma guraz, nech sa na to da. som toho nazoru.
Alebo zena, ktora nema vobec ziadne prsia a nevysporiadala sa s tym. Ked z toho ma pocit menejcennosti, preco nie?
Ja nemam na sebe nic umele, a nepodstupila som ziadne procedury, podla mna taketo okraslovacie ani nepodstupim, ale nemam nic proti tomu, ked si niekto v norme da so sebou nieco spravit. Samozrejme, veci typu kolagenove pery a ine podobne hluposti povazujem za absolutne zbytocne, ale tak ked chce, nech ma... vsak co
Ved prave Rold, hodnoty sa menia, dolezite ja ake vybiele zubky mas a nie to, ze sa pekne usmejes. Fakt to je cele o tom, ci clovek vie, kde su tie spravne hranice v skraslovani sa. By ma zaujimalo, ci chlap oceni v kuchyni prirodzene vyzerajucu zensku, ktora mu skvele navari, alebo taku co vyzera max sexi v zasterke,ale prihori jej aj caj ;o)
a taka superstar, co by mala byt sutaz o speve, sa zvrhla tiez na to, co dobre vyzera a co sa dobre predava
Ja nepochopim, ako si dokaze baba take nadherne, leskle ziarive a hlavne zdrave vlasy donicit uplne otrasnou farbou.
napriklad tie članky na pokeci, ktore nečitavam, len sem tam preletim tie titulky, vsetky na jedno kopyto, tá ma umele to, henta tamto, ta vyzera tak, henta tak...aj ine media, uz sa nic ine neriesi len take s prepačenim kraviny. a tusim je aj normalne, ze zbalim chalana, on mi zaplati plastiku. ale to su urcite skupiny ludi,ktore mam aj tak na haku.
ja som to prestala chápať už ked si baby začali holiť obočie a maľovať tam čiaru :)
no,ja som pisala prave o tom extreme.Ale zase,ked to uz niektore prehanaju,aj ti chlapy si myslim,ze to vidia.Oni sa za nimi budu otacat,ale tak isto si vedia v hlavach prehrat film,ako asi museli vyzerat predtym.