Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?
Preumelkovana zenska cast Svk
Hlavne,ze mame nervy v poriadku.
Nech si kazdy so sebou robi co chce.
"obhajujete male prisa, obhajujete nesumernost, krive usi , nosi... a preco????? Pretoze samy STE KRIVY NESUMERNY SKAREDY" a prirodzeny az je to cele niekedy krajsie ako nejaky pokus o dokonalost. :)) inak ty aj citas co tu ludia pisu? lebo mam pocit, ze ty si tu niekedy len tak sama pre seba pises lebo tvoje reakcie su niekedy mierne odveci.
som za....
klud, klud nechaj ich :DD
som za
jasne ze pre seba :P
obhajujete male prisa, obhajujete nesumernost, krive usi , nosi... a preco????? Pretoze samy STE KRIVY NESUMERNY SKAREDY a nema nato byt pekny!!!!!! Utesujte sa dalej, zalozte klub spatochov co sa nevedia obliekat a malovat a robit nieco so sebou. k zubarovy chodite? Asi nie lebo blomba to je nieco umele a vy ste proti..!!!
HAHAHA
Nebodaj si stale myslite ze baby idu na plastiku aby sa pacili inym ? Aj ked baby tie su vlastne so sebou spokojne??
Co vam sibe? Kazdy to robi pre seba v prvom rade v druhom pre partnera a potom az pre pocit pred ludmi.Vy ste sibnuty tuna!
Chcem vyzerat tak,ako sa to paci mne.Aj ked jasne,ze sa chcem pacit aj inym.
Ale snad nieje zaklad mat vsetko pekne,sumerne.
Nestretla,nevidela som chlapa,kt.dajme tomu robi modela,aby sa mi pacil.
Mne sa skor pacia zvlastnosti.
a muz to je len kkt
a co ze mas male kozy? to kvoli nejakym trapkom na ulici s iq minus 50 pojdes na plastiku?