Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preumelkovana zenska cast Svk

Príspevok v téme: Preumelkovana zenska cast Svk
Plastiqo

Nejdem tu riesit ziadne operacie, alebo ceny plastickych zakrovkov, len ma pri citani roznych prispevkov na temu plastiky zaujalo, ze kolko zien/bab na Svk uz nejaku tu zmenu ma za sebou a ako brutalne sa taketo umele zkraslovanie zacalo sirit. Dost ma prekvapuje tento novodoby trend. Sama nie som dokonala, len zacinam mat pocit, ze prirodzena krasa sa uz akosi nenosi. Zvlast muzi, aky mate na to nazor?

rofl

"obhajujete male prisa, obhajujete nesumernost, krive usi , nosi... a preco????? Pretoze samy STE KRIVY NESUMERNY SKAREDY" a prirodzeny az je to cele niekedy krajsie ako nejaky pokus o dokonalost. :)) inak ty aj citas co tu ludia pisu? lebo mam pocit, ze ty si tu niekedy len tak sama pre seba pises lebo tvoje reakcie su niekedy mierne odveci.

som za

obhajujete male prisa, obhajujete nesumernost, krive usi , nosi... a preco????? Pretoze samy STE KRIVY NESUMERNY SKAREDY a nema nato byt pekny!!!!!! Utesujte sa dalej, zalozte klub spatochov co sa nevedia obliekat a malovat a robit nieco so sebou. k zubarovy chodite? Asi nie lebo blomba to je nieco umele a vy ste proti..!!!
HAHAHA

som za

Nebodaj si stale myslite ze baby idu na plastiku aby sa pacili inym ? Aj ked baby tie su vlastne so sebou spokojne??
Co vam sibe? Kazdy to robi pre seba v prvom rade v druhom pre partnera a potom az pre pocit pred ludmi.Vy ste sibnuty tuna!

sun0808

Chcem vyzerat tak,ako sa to paci mne.Aj ked jasne,ze sa chcem pacit aj inym.
Ale snad nieje zaklad mat vsetko pekne,sumerne.
Nestretla,nevidela som chlapa,kt.dajme tomu robi modela,aby sa mi pacil.
Mne sa skor pacia zvlastnosti.

rofl

bibba: uhlie hovorilo o tom, ze kazdy chlap ma iny vkus, niekomu vyhovuju male kozy, niekomu velke. nikdy sa nebudes pacit kazdemu chlapovi.

no a preto by som sa poznamkou nejakych cudzich osob, ktore ani nepoznam a ma vlastne ani neazujimaju vobec nezaoberal. a zena to predsa nie su len kozy.