Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Celulitída - prec s nou! pomozte!

Príspevok v téme: Celulitída - prec s nou! pomozte!
jana33

No tak ludia, mam na zadku celulitidu, mam vysku 167/8 cm a vahu 60 kg...da sa ta celulitida odstranit sportom??ak ano poradte co mam na to cvicit...budem vdacna za kazdu odpoved:)nechcem aby mi tam uz zostala do konca zivota:(((lebo to vyzera hrozne a uz od 12 mam este aj strie...lebo som rychlo vyrastla anmestila som sa do koze:)

jojkaaaa

jajka555
zhruba po mesiaci to bolo prec:).Poriadne som sa ,,drhla":P.A ako tebe to zmizne,tak to neviem,lebo ja som mala len taku miernu,proste zachytila som pociatocne stadium:P

harmonia

surová strava ti vypne pokožku vdaka vode takže nemusíš byť na ovocí mesiac :) zvíšiť hlavne tekutiny + vitamíny a cvičenie , veľa zeleniny azdravá strava a zachvíľu celulitída nikde

icuka

Baby, kúpte si bicykel!! Ja mám 43 a v živote som nemala celulitídu a to nie som ani nejak štíhla,,,tak akurát. Treba na tie nohy a zadok dostať nejaké svaly, krásne to napne pokožku.Ja si myslím že žiadne krémiky a masáže nepomôžu.

Inner

podla toho, ako zmenis stravovanie a ako intenzivne budes posilovata robit intervalovy trening.... nie je to jednoduche... mne sa podarilo 6 kg pribrat, ale akonahle som prestala posilovat, vsetko som schudla naspat :-(

jojkaaaa

mne pomohlo toto: kavova usedenina+par kvapiek olivovy olej.Treba si to tym masirovat,ja som si to robila tak 3x do tyzdna.Po ,,pomarancoch" ani stopy:P.Inac som chudunka,mam len 46-48kg na 168cm.Tym poukazujem,ze celuitidka si nevybera:D

janulka.1

hmm,,obyčajna dopita zalievana kava,,,,len ju treba dopit a potom rozmasyrovat na miesta kde mate celulitidu,,,,pomoze aj lad kocky ladu si dat do kupela alebo zeleny čaj....

janulka-1

no mne na celulitidu pomaha obyčajna kava ,,rano si ju zalejem ,,,a ak ju dopijem idem do sprchy a tou zbytocnou na konci ktora ostane same zrnko si masirujem zadok a stehna....pomaha to ,,a nie tie drahe pripravky ze čajke sa samotna hlavka zatocka....s pozdravommm,,,,,pa

Ssarah x

ahoj jajka555, tak moja vyška je okolo 166 cm a 50 kg mam celulitidu predovsetkym na vnutornej strane stehien a este väcsi problem mam s bruchom, vyzera to strašne :( Premyslala som nad tym že sa na mesiac vzdam uplne vsetkeho okrem zeleniny a ovocia ako watermelon, k mojmu cviceniu , cvicim len vtedy ked ma to napadne a to fakt nie je casto , neviem ktore cviky by boli najlepsie a celkovo by som si rada spevnila postavu.... použivam krem proti celulitide ale to tiež len raz za cas nedokazem si vybudovat disciplinu ... chcela by som sa vsak seriozne dozvediet da sa celulitidy zbavit ? a tiež som rozmyslala nad lymfodrenažou aky mas na to nazor? Dakujem