Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
popros manzela, ved mozno vecer Ti to narovna....nejaky cvik uz najdete spolu...Hi
..keď tvrdo zaspíš ako ja tak sa asi dá,lebo to dosť bolí...hi
ako sa da pri spani vyvilit plece...? hi
..aj tak sa dá...hi..mohli ste si aspoň s kolegyňami sadnúť...ja som dnes prespala celé poobede a asi som si "vyvylila"plece,tak sa búcham do steny,naťahujem a stále nič..hi
tak pol na pol, ale postupne sa snad vsetko obrati na dobre...dnes som bol v kostoliku, som si povedal, ze ked nemam rande so zenou tak aspon s panom bohom...Hi
..tak prídi,dáku tu ešte máme..hi..Ako sa ti darí pracovne?Experimenty vychádzajú?
No ja som pracoval a prave som si dorobil veceru. takze teraz oddychujem....Hi...cokoladku by som si aj ja dal....
..hi..práve sa kúpe..hi..ale čokoládky už popapal..hi..a čo ty?
Pekneho Valentina Ethelka,ajka a elissa a vsetky ostatne devi slovenske....Ethelka uz si oslavila s manzelom...?...
ahojte..prajem pekné prežitie Valentína....Ajka-ako dýchanie? Je to lepšie? Elisska-čo ty? Slusny_muz-..už som sa včera vypla...hi