Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Ethel nevesaj hlavu ked vsetky sestricky ako ty poutekaju tak potom na nas zostanu len tie otravene!!!!Nahodou ja som mala dnes velmi prijemnu skusenost ako pacient!!
ale to je vsade take....ja sa nestazujme ja som si sebe sam panom...a som spokojny.
asi áno,niekedy už nevládzem,všetko sa zmenilo,každý len nadáva a neuvedomuje si,že tým nesprávnym...Nikto si nič a nikoho neváži a mne je z toho zle.
ethel a neda sa ti zmenit oddelenie ? Trebars novorodenecke?....rychlo som dotelefonovala byvaly kolega z prace a ten ked vola tak okrem mna vybavuje este dalsie dva telefonaty....a potom ze chlapy nevedia robit 2 veci naraz!
chces nebodaj zmenit profesiu...to by bola skoda..
...to aj ja.Inak do ďalšej školy sa už nechystám,lebo som si v poslednej dobe nie celkom istá,či to ešte vládzem robiť..
neboj, ja vsetko akceptujem...
tak to si zásadový ako ja..hi..bodík..už som sa bála,že ste vymreli...hi
ja verim...a verim aj v to ze mas krasnu rodinku, milujuceho muza, krasne dceru....Hi
:-))))))))))))))))))))))))nebudem sa opakovať,ale verím ti...hi..a ty veríš?